För arbetssökande

Bemötande i världsklass

För arbetssökande

Söker du en tjänst som konsult hos oss eller är du mer intresserad av en anställning direkt hos någon av våra kunder. Oavsett vilket är du alltid varmt välkommen till oss på HIREQ. Vår vision är ”Bemötande i världsklass” och vi hoppas att detta är något du kommer märka av i kontakten med oss.

Registrera dig i vår databas

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

 Vår ansökningstid är normalt ca 3 v. I de fall vi tillämpar löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ett tips är att ansöka så snabbt du kan!

Urval

Vi går igenom samtliga ansökningar och gör en första bedömning vilka vi vill träffa för ett personligt möte. Här matchar vi din ansökan med vår kravspecifikation.

Intervju

Nu träffar du någon av våra rekryterare för ett personligt möte. Beroende på tjänst krävs ibland flera intervjuer. Därefter presenterar vi alla slutkandidater för vår kund.

Personlighetsprofil & Referenstagning

 I vår sista kvalitetssäkring gör vi först en personlighetsprofil där vi mäter ditt beteende och dina drivkrafter. I samband med detta tar vi även dina referenser.

Anställning

Grattis! Du har nu gått igenom vår rekryteringsprocess och fått tjänsten. Vi önskar dig lycka till och hoppas att du skall trivas hos din nya arbetsgivare.

Uppföljning

Efter månad 2 och månad 5 i din nya anställning gör vi en avstämning. Vi pratar med både dig och vår kund för att säkerställa att allt blev som det var tänkt.

Senaste jobben

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2018-09-19
  Tjänstemän
  Ystad
  Försäljning/Marknad

  Försäljningschef
  Som försäljningschef hos oss på Lundgrens bil kommer du att ansvara för att vår personbil- och transportbilsförsäljning drivs och utvecklas. Du kommer ar...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2018-09-19
  Tjänstemän
  Halland
  Teknik/Produktion

  Teknisk orderhanterare och inköpssupport
  Landeryds Mekaniska Verkstad AB är ett familjeföretag med anor från 1940-talet. På över 7 000 kvadratmeter har vi skapat en flexibel anläggning där vi ka...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2018-09-13
  Arbetare
  Falkenberg
  Drift/Underhåll

  Fastighetsskötare
  Falkenberg Strandbad drivs av hotell- och upplevelsefamiljen ESS Group sedan 2011. Hotellet genomgick en förvandling från ett traditionellt konferenshotell ti...