För arbetssökande

Bemötande i världsklass

För arbetssökande

Söker du en tjänst som konsult hos oss eller är du mer intresserad av en anställning direkt hos någon av våra kunder. Oavsett vilket är du alltid varmt välkommen till oss på HIREQ. Vår vision är ”Bemötande i världsklass” och vi hoppas att detta är något du kommer märka av i kontakten med oss.

Registrera dig i vår databas

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

 Vår ansökningstid är normalt ca 3 v. I de fall vi tillämpar löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ett tips är att ansöka så snabbt du kan!

Urval

Vi går igenom samtliga ansökningar och gör en första bedömning vilka vi vill träffa för ett personligt möte. Här matchar vi din ansökan med vår kravspecifikation.

Intervju

Nu träffar du någon av våra rekryterare för ett personligt möte. Beroende på tjänst krävs ibland flera intervjuer. Därefter presenterar vi alla slutkandidater för vår kund.

Personlighetsprofil & Referenstagning

 I vår sista kvalitetssäkring gör vi först en personlighetsprofil där vi mäter ditt beteende och dina drivkrafter. I samband med detta tar vi även dina referenser.

Anställning

Grattis! Du har nu gått igenom vår rekryteringsprocess och fått tjänsten. Vi önskar dig lycka till och hoppas att du skall trivas hos din nya arbetsgivare.

Uppföljning

Efter månad 2 och månad 5 i din nya anställning gör vi en avstämning. Vi pratar med både dig och vår kund för att säkerställa att allt blev som det var tänkt.

Senaste jobben

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2018-04-24
  Arbetare
  Svedala
  Drift/Underhåll

  Mekanisk montör grönytemaskiner
  Till vår kund i Svedala söker vi ny en mekanisk montör. Du kommer att arbeta med att montera ihop allt från grästrimmers till åkgräsklippare. Du kommer a...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2018-04-20
  Arbetare
  Ystad
  Lager/Logistik

  Medarbetare Lager & leverans
  Som medarbetare på vårt lager kommer du att arbeta med inleverans, packning och utleverans av våra produkter. I tjänsten ingår även att till ca 25% av arb...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2018-04-16
  Tjänstemän
  Göteborg
  Teknik/Produktion

  Servicetekniker till Multivac utgångsort västra Sverige
  MULTIVAC är en av de globalt ledande leverantörerna av förpackningslösningar för alla typer av livsmedel och för hälsoprodukter, liksom för industrimate...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt