Anders Jansson ny kontorsansvarig i Halmstad

 I Nyheter

Den 19/8 börjar Anders Jansson som vår nya Kontorsansvarig i Halmstad. Anders har lång erfarenhet från branschen och vi hoppas att både kunder och kandidater ska få en professionell men samtidigt jordnära relation tillsammans med oss på HIREQ och i synnerhet Anders.

Lite kort från Anders själv:

Anders Jansson, gift tvåbarnspappa med lång bakgrund inom rekryteringsbranschen som Rekryteringskonsult och Konsultchef. Drivs av fokus på såväl nöjda medarbetare, kandidater som kollegor och kunder. I en process finns det alltsom oftast en vinnare som får jobbet, min utmaning är att övriga också ska få en känsla av vinst som inte behöver innebära ett nytt jobb precis där och då.

Utöver min arbetsprofession och mina andra hobbies musik, renovering, familj, vänner och natur arbetar jag sedan många år tillbaka som linjedomare i ishockey. På senare år har jag fått möjligheten att verka i Sveriges högsta liga, SHL. Denna utmaning har många inslag såsom psykologi, press, stress, fysik och ledarskap. Utmaningar som kräver egenskaper som jag aldrig kan utvecklas nog inom. En verksamhet där jag möter ett härligt engagemang som jag starkt gillar och som skapar gemenskap. Jag pratar såklart gärna hockey där både glädje, sportens och domarskapets utmaningar ofta blir fokus.

Jag ser fram emot att nu få chansen att bidra och verka i HIREQs värdegrund och fortsätta göra skillnad för människor i deras företagande, ledarskap och arbetsliv.

Väl mött!