Jobba hos HIREQ

HIREQ är ett medlemsföretag i Almega som tillhandahåller tjänster inom uthyrning, rekrytering och utbildning.

Jobba hos HIREQ

Våra medarbetare
För oss är du som anställd konsult vår största tillgång. HIREQ arbetar därför målmedvetet med att alltid vara en trivsam arbetsgivare för att skapa rätt förutsättningar för dig som konsult att göra ett bra jobb på ditt uppdrag. Genom god framförhållning med våra uppdrag är alltid vår strävan att göra dig som konsult så delaktig i vår verksamhet som det är möjligt. Detta är en förutsättning för att säkerställa kvaliteten på våra uppdrag och för att uppnå företagets mål.

Vilken typ av jobb söker du?
Som konsult hos HIREQ knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Vi söker ständigt efter personal som delar våra värderingar. HIREQ passar både dig som vill jobba heltid men även dig som vill komplettera en annan sysselsättning med extra jobb, t ex studenter och pensionärer.

Vår auktorisation
HIREQ är en auktoriserad medlem i Almega Bemanningsföretagen. Medlemskapet är en garanti för kunder och medarbetare att HIREQ är seriöst och följer branschens lagar och regler. HIREQ tillämpar branschens etiska regler, följer branschens allmänna leveransvillkor samt är bundna av kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbundet. HIREQ omfattas även av en ansvarsförsäkring som garanterar trygghet för våra kunder och anställda. LO-avtalet omfattar HIREQs konsulter inom t ex industri och lager. Unionen och Akademikerförbundet omfattar våra konsulter som arbetar på tjänstemannasidan.

Som konsult hos HIREQ omfattas du av en rad försäkringsförmåner. Läs mer om ditt försäkringsskydd här om du är tjänsteman eller här om du är anställd under något LO-avtal.

Vill du veta mer om bemanningsbranschen?
Har du funderat på att ta en anställning hos ett bemanningsföretag men först vill veta mer om hur bemanning fungerar? Nedan har vi länkat vidare till bemanningsforetagen.se som är arbetsgivar- och braschorganisationen för bemanningsföretagen. Genom vår auktorisation är vi medlemmar i Bemanningsföretagen – en garanti för dig som söker dig till oss!

ingridjohan-transparent

Kontakta oss

Vi vill att kontakten med HIREQ ska kännas naturlig, enkel och okomplicerad. Resultatet skall kännas prisvärt, nytänkande och kvalitativt.

Vår arbetslivserfarenhet kombinerat med vår branscherfarenhet säkerställer att vi kan leverera lösningar inom HR som ofta överträffar våra kunders förväntningar.