logo-hireq-kopia3

Resande servicetekniker med världen som arbetsplats

Ystad – Teknik/Produktion – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Resande servicetekniker med världen som arbetsplats

Om ASFT Industries

ASFT är ett växande företag beläget utanför Köpingebro. Idag är vi 27 anställda som arbetar med att förse kunder från hela världen med friktionsmätningsutrustning och vädersystem. Vår utrustning finns i 75 länder och på 600 flygplatser. 

Arbetsbeskrivning

Som servicetekniker utför du service och reparationer av utrustning på plats hos våra kunder. Vidare ansvar du även för såväl utbildning av operatörer som driftsättning. Du är kundens kontakt vid supportfrågor och som ASFT:s representant är din roll mycket viktig då du förväntas skapa mervärde och trygghet hos kunden i en långsiktig relation. Tjänsten innebär mycket resor över hela världen och kontakt med många olika kulturer. När du inte reser så skall du underhålla teknisk dokumentation, ge support till kunder via mail och telefon samt vid behov arbeta i produktionen.

Profil

Du har en utbildning på lägst gymnasienivå med inriktning mot mekaniker/tekniker, alternativt förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som internationell resemontör eller servicetekniker.

Du måste ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, ytterligare språk är ett plus. Du skall även ha erfarenhet av datorsystem för att göra felsökningar och reparationer både på plats och på distans. Tidigare erfarenhet av maskinteknik, fordonsmekanik och elektronik är meriterande.

Som person är du positiv, ordningsam och noggrann med en förmåga och vilja att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta självständigt men kan även verka i grupp. Det är viktigt att du är serviceinriktad med en fallenhet för att knyta kontakter och underhålla relationer.

Kollektivavtal finns.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar ASFT Industries med HIREQ. För ytterligare frågor och information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-09-22

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-16
  Tjänstemän
  Ystad
  Försäljning/Marknad

  Serviceinriktad Kundsupport/Innesälj
  Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning. Försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsats...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-16
  Tjänstemän
  Skurup
  Ekonomi/Administration

  Rutinerad ekonomiassistent på deltid
  Ropack Materialhantering är ett familjeföretag som konstruerar och tillverkar produkter och anläggningar för intern materialhantering, automation och värme...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-12
  Tjänstemän
  Malmö
  Transport

  Transportledare med personalansvar
  Nu tas nästa steg i ett expansivt skede med syfte att förstärka och förbättra. Därför söker vi nu en driven Transportledare. I denna roll kommer du ha e...