logo-hireq-kopia3

Callcentermedarbetare

Ystad – Försäljning/Marknad – Hyrrekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Callcentermedarbetare

Om HIREQ

HIREQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med säte i Ystad. Vi är en pålitlig partner som erbjuder HR-relaterade tjänster till såväl enmansföretag som storföretag. Våra ledord är kvalitet, enkelhet och personlighet.

Arbetsbeskrivning

Till vår kund på Österlen söker vi nu en Callcentermedarbetare med telefonen som verktyg. Du kommer att hantera inkommande samtal för ett stort antal kunder och vara behjälplig med att rätt ärende hamnar hos rätt kundföretag ute i landet. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Profil

Vi söker dig som hanterar tidvis stressiga situationer med bravur! Du har förmågan att behålla ett kyligt arbetssätt även när arbetsuppgifterna tidvis ökar. Du kan prioritera när du har många bollar i luften och därför lyckas du ge rätt kund rätt service i rätt tid. Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är detta meriterande men inget krav. I denna tjänst krävs B-kort och tillgång till bil.

Detta uppdrag är en hyrrekrytering vilket innebär att tjänsten kommer att övergå i en tillsvidareanställning hos vår kund.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval. Detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Vi ser därför fram mot din ansökan så snart som möjligt. För mer information kring denna tjänst är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Varm välkommen med din ansökan!

Sök senast den 2019-08-11

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-07-19
  Arbetare
  Malmö
  Data/IT

  SERVICETEKNIKER - med driv och passion!
  Serviceakuten har varit verksamma inom branschen i över 15år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-07-19
  Tjänstemän
  Simrishamn
  Ekonomi/Administration

  Kvalificerad Redovisningskonsult
  Vi har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrå...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-07-19
  Tjänstemän
  Stockholm
  Försäljning/Marknad

  Försäljningschef
  Företaget startades i Simrishamn i mitten på sjuttiotalet under namnet Adheseal.Redan från starten tillverkades tätmassor, fogmassor och lim till byggindust...