logo-hireq-kopia3

Verkstadstekniker

Lund – Teknik/Produktion – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Verkstadstekniker

Arbetsbeskrivning

I vår moderna RMC-verkstad (Refurbishing and Milling Center) utför vi tillverkning och renovering av komponenter till våra förpackningsmaskiner. Vi förser framförallt länderna i Skandinavien, Finland, Polen samt Baltikum med våra komponenter. Vi är även ett stöd för moderbolaget i Tyskland vid nytillverkning av komponenter när så krävs. Vår maskinpark består bland annat av en 3-axlig DMG 1035 med styrsystem Haidenhain, blästringsutrustning av hög kvalitet samt mätmaskin och manuell svarv och fräs.

Tillsammans med gruppen bestående av tre personer kommer du att arbeta som verkstadsmekaniker och utföra allt från fräsning och blästring till teflonisering och byte av komponenter som t ex kablage. Vi tillverkar såväl kundanpassade- som standardkomponenter. Våra material är uteslutande plast och aluminium.

Tjänsten är förlagd till dagtid mellan 7:00-15:30. Har du önskemål om flexibilitet när det gäller arbetstiderna kan möjlighet finnas att tillmötesgå dessa. Vid tidpunkter av ökad beläggning kan vi tillämpa förskjuten arbetstid, vilket innebär att du behöver vara beredd på att arbeta även annan tid än dagtid. Mer om detta berättar vi gärna om vid en personlig kontakt. Vårt affärssystem är SAP.

Din profil

Då vårt företag erbjuder chans till personlig utveckling tror vi att vi även långsiktigt kan attrahera dig oavsett om du är oerfaren eller har gedigen kunskap och erfarenhet. Vi kan erbjuda stöd och utveckling för oerfarna medarbetare såväl som en utvecklande roll om du skulle vara en mer erfaren kandidat. Som person är du lugn och sansad. Du är noggrann och föredrar ordning och reda kombinerat med inställningen att alltid utföra dina arbetsuppgifter med kvalitet och omsorg. Sannolikt trivs du bättre i rollen att vara en viktig medarbetare hos ett mindre och familjärt företag, än en i mängden hos motsatsen.

Vi tror att du behöver någon form av teknisk gymnasie- eller YH-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskaper inom el och är praktiskt lagd när det kommer till att arbeta med produkter som innehåller elkomponenter. Du är även logisk i ditt tänkande och har därför god förståelse för just el-sidan.

Goda kunskaper inom allmänt verkstadsarbete (skärande bearbetning, borrning, kapning, mekanik) tillsammans med god ritningsläsning och mätteknik är att föredra. Vi tror att du är all-round på en verkstad och tycker om omväxlingen mellan verkstadens olika produktionsmetoder. Hos oss kan vi bidra med flertalet.

Det är även meriterande om du har öga för ytfinish. Exempel på tidigare erfarenhet skulle till exempel kunna vara som billackerare eller slipare. Vi ser gärna att du kommunicerar på svenska samt förstår engelska eller tyska.

Avslutningsvis vill vi bara förtydliga att vi inte förväntar oss att du har erfarenhet inom samtliga av ovanstående områden, din vilja och inställning att utvecklas hos oss väger lika tungt som din kompetens. 

Om kunden

MULTIVAC är en av de globalt ledande leverantörerna av förpackningslösningar för alla typer av livsmedel och för hälsoprodukter, liksom för industrimaterial. Vårt utbud täcker nästan alla förpackningsbehov våra kunder kan ha och omfattar förutom djupdragare, traysealers och kammarmaskiner även system för märkning och kvalitetsinspektion liksom nyckelfärdiga linjer. 

MULTIVAC-koncernen har ca 5 300 medarbetare globalt, varav ca 2 100 på huvudkontoret i Wolfertschwenden. Med över 85 dotterbolag är vi representerade på alla kontinenter. Vår heltäckande service och höga tillgänglighet kortar ner eventuella stillestånd för MULTIVACs maskiner till ett minimum. Vårt globala nätverk med över 1 000 rådgivare och servicetekniker står till kundernas förfogande med know-how och sin stora erfarenhet. MULTIVAC AB är koncernens svenska dotterbolag. Företaget har huvudkontor i Lund och drygt 30 anställda.

För ytterligare information: www.multivac.com

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Multivac med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Sahlin. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-12-22

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-10
  Tjänstemän
  Skurup
  Ekonomi/Administration

  Ekonomiassistent/administratör
  Tjänsten passar dig som söker en bred och varierad tjänst där dina arbetsuppgifter kan innebära allt inom administration. Du kommer självständigt att ans...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-10
  Arbetare
  Kivik
  Teknik/Produktion

  Snickeriarbetare inredning
  Vitaby Snickerifabrik bygger trappor efter dina önskemål. Ingen trappa är den andra lik, så det finns inga färdiga paket att beställa. Vi sätter samman e...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-09
  Tjänstemän
  Malmö
  Försäljning/Marknad

  Innesäljare/Butikssäljare till JÄRNAB
  JÄRNAB Svetspartner AB är ett privatägt företag i Malmö som levererar industriförnödenheter, verktyg, svets-, slip,- och gasprodukter. Vårt huvudkontor ...