logo-hireq-kopia3

Administrativ chef

Ystad – Ekonomi/Administration – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Administrativ chef

Arbetsbeskrivning

För att utveckla den administrativa funktionen och kunna möta framtiden på bästa sätt tillsätter nu Ystad Gymnasium en nyinrättad tjänst som administrativ chef. I denna roll kommer du att vara ansvarig för att driva och utveckla vårt team, som idag består av 7 medarbetare inom administration och 3 vaktmästare inom vårt fastighetsansvar. Den administrativa funktionen är idag indelad i områdena personal- ekonomi- och elevadministration. Vårt fastighetsansvar i våra hyrda lokaler består framförallt av systematiskt arbetsmiljö- och brandskyddsarbete, men även löpande fastighetsunderhåll som ligger inom gymnasiets ansvarsområde. Du kommer att ingå i skolans ledningsgrupp. 

Din profil

Vi söker dig som är en trygg och tydlig ledare. Du är duktig på att skapa gruppdynamik och få dina medarbetare att utvecklas. Du har god förståelse för den administrativa funktionens roll i en organisation och har förmågan att på ett pedagogiskt vis förmedla och synliggöra detta till övriga funktioner inom organisationen. Genom din framsynthet och kompetens inom administrativ ledning och som medlem i ledningsgruppen, skapar du mervärden och goda förutsättningar, för att vår skola kommer att fortsätta att utvecklas. Det viktigaste för oss är inte om du har din bakgrund inom näringslivet eller kommunal verksamhet då vi ser fördelar från bägge, det viktigaste är din förmåga att applicera ditt kunnande och erfarenhet i vår verksamhet. 

Vi förutsätter att du har god systemförståelse och är en van användare av Microsoft Office.

Om Ystad Gymnasium

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. 

Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. 
Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid. Ystad Gymnasium består av två enheter, Park och Österport. Enheterna består av sex olika områden och tillsammans erbjuder vi de flesta gymnasieprogram.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Ystad Gymnasium med HIREQ. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Välkommen med din ansökan! 

Sök senast den 2018-07-22

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2018-07-10
  Tjänstemän
  Stockholm
  Försäljning/Marknad

  Teknisk säljare till globalt ledande Multivac
  MULTIVAC AB är mitt i en utvecklingsfas och söker nu ännu en engagerad säljare som vill driva försäljningen och utvecklingen av framtidens förpackningsko...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2018-07-10
  Tjänstemän
  Lund
  Försäljning/Marknad

  Teknisk säljare till globalt ledande Multivac
  MULTIVAC AB är mitt i en utvecklingsfas och söker nu ännu en engagerad säljare som vill driva försäljningen och utvecklingen av framtidens förpackningsko...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2018-07-05
  Arbetare
  Lund
  Drift/Underhåll

  Mekaniker till Bepps
  Till vår verkstad i Lund söker vi nu en mekaniker med arbetsuppgift att reparera och serva våra kunders maskiner. Vårt stora utbud av maskiner består av et...