logo-hireq-kopia3

Teknisk säljare till globalt ledande Multivac

Lund – Försäljning/Marknad – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Teknisk säljare till globalt ledande Multivac

Arbetsbeskrivning

MULTIVAC AB är mitt i en utvecklingsfas och söker nu ännu en engagerad säljare som vill driva försäljningen och utvecklingen av framtidens förpackningskoncept på den svenska marknaden. Det är en öppen tjänst där diverse erfarenheter och kompetenser kan vara relevanta. Har du teknisk kompetens och lockas av möjligheten arbeta i ett drivande företag med kvalitet i fokus? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi erbjuder
Ett omväxlande och utmanande arbete i en global och världsledande koncern inom förpackningsbranschen som driver utvecklingen av förpackningsprocesser i världen. Du ingår i vårt engagerade och kompetenta team som idag finns Skåne, Stockholm och Västsverige. Din bostadsort är inte avgörande; du kan antingen ha din bas på kontoret i Lund, eller utgå hemifrån. Du ansvarar för våra kunder i region Norr, dvs Mälardalsområdet, där merparten av dina kunder finns, samt våra kunder norr om Stockholm och Gotland.

Givetvis inleds din anställning med en gedigen introduktion där du får tid och hjälp att bekanta dig med vår produktpalett och våra kunder. Vår organisation stärks genom samarbete och lagarbete – och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare!  

Huvudarbetsuppgifter  

 • Driva proaktiva säljaktiviteter inom ditt område och tillhandahålla teknisk vägledning och värdebaserad försäljning 
 • Genom personliga kundbesök aktivt bearbeta nya och befintliga kunder  
 • I nära samarbete med produktchefer och tekniska specialister offerera den optimala lösningen utifrån kundens behov
 • Budget-, resultat- och kundansvar  
 • Avtalsförhandlingar  

Är du den vi söker?

Arbetet omfattar både tekniska och kommersiella perspektiv och du måste kunna hantera mixen av teori och praktik för att presentera den bästa lösningen på kundens problem. Tjänsten är ganska öppen, vilket gör att vår utvecklingsväg i viss mån påverkas av din profil, vilken kan bygga på följande:

 • att du har teknisk bakgrund
 • driven relationssäljare och vana vid långa processer
 • att du är nyutexaminierad från teknisk utbildning från högskola.
 • erfarenhet från industriell automation

Oavsett dina erfarenheter och din kompetens måste du vara engagerad och ha ett brinnande intresse för proaktiv försäljning och teknik – det är i första hand personligheten avgör om du passar i vårt säljteam.

Vi tror att du motiveras av tanken att få ett självständigt ansvar dina kunder. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo och tycker om en resande vardag, där du självständigt planerar och genomför dina kundbesök samt ser teamarbetet som självklart för att lyckas.

Om Multivac

MULTIVAC är en av de globalt ledande leverantörerna av förpackningslösningar för alla typer av livsmedel och för hälsoprodukter, liksom för industrimaterial. Vårt utbud täcker nästan alla förpackningsbehov våra kunder kan ha och omfattar förutom djupdragare, traysealers och kammarmaskiner även system för märkning och kvalitetsinspektion liksom nyckelfärdiga linjer. 

MULTIVAC-koncernen har ca 5 300 medarbetare globalt, varav ca 2 100 på huvudkontoret i Wolfertschwenden. Med över 85 dotterbolag är vi representerade på alla kontinenter. Vår heltäckande service och höga tillgänglighet kortar ner eventuella stillestånd för MULTIVACs maskiner till ett minimum. Vårt globala nätverk med över 1 000 rådgivare och servicetekniker står till kundernas förfogande med know-how och sin stora erfarenhet. MULTIVAC AB är koncernens svenska dotterbolag. Företaget har huvudkontor i Lund och drygt 30 anställda.

För ytterligare information: www.multivac.com

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Multivac med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Sahlin. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-01-27

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-01-21
  Tjänstemän
  Hässleholm
  Försäljning/Marknad

  Lyhörd SÄLJARE med hög servicenivå
  RF-System AB startade 1978 i Vinslöv, Skåne. Sedan 2011 är företaget dotterbolag i Kinshofer-gruppen i den svenskägda koncernen Carl Bennet AB. RF-System u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-01-13
  Arbetare
  Trelleborg
  Drift/Underhåll

  Industrielektriker
  Vi söker ständigt duktiga och erfarna medarbetare med goda kunskaper, erfarenhet av sitt yrke och som kan jobba både i team och med självständiga uppdrag. ...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-01-13
  Arbetare
  Trelleborg
  Drift/Underhåll

  Rörsvetsare
  Vi söker ständigt duktiga och erfarna medarbetare med goda kunskaper, erfarenhet av sitt yrke och som kan jobba både i team och med självständiga uppdrag. ...