logo-hireq-kopia3

Servicetekniker till världsledande Multivac

Linköping – Teknik/Produktion – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Servicetekniker till världsledande Multivac

Om Multivac

MULTIVAC är en av de globalt ledande leverantörerna av förpackningslösningar för alla typer av livsmedel och för hälsoprodukter, liksom för industrimaterial. Vårt utbud täcker nästan alla förpackningsbehov våra kunder kan ha och omfattar förutom djupdragare, traysealers och kammarmaskiner även system för märkning och kvalitetsinspektion liksom nyckelfärdiga linjer. 

MULTIVAC-koncernen har ca 5 200 medarbetare globalt, varav ca 1 900 på huvudkontoret i Wolfertschwenden. Med över 80 dotterbolag är vi representerade på alla kontinenter. Vår heltäckande service och höga tillgänglighet kortar ner eventuella stillestånd för MULTIVACs maskiner till ett minimum. Vårt globala nätverk med över 1 000 rådgivare och servicetekniker står till kundernas förfogande med know-how och sin stora erfarenhet.

MULTIVAC AB är koncernens svenska dotterbolag. Företaget har huvudkontor i Lund och drygt 30 anställda.

För ytterligare information: www.multivac.com

Arbetsbeskrivning

I rollen som servicetekniker utgår du ifrån hemmet och arbetar på plats ute hos våra kunder. Som resande servicetekniker arbetar du med att serva och supporta befintliga och nya kunder i Östergötland och vid behov övriga delar i landet. I tjänsten förekommer periodvis resor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär avtalsservice, felsökning, installation och support. Arbetet är mycket självständigt och ställer därför stora krav på organisatorisk förmåga, initiativkraft, engagemang samt ett gott omdöme och representativt bemötande och arbetssätt. På grund av arbetets karaktär erfordras stor flexibilitet och förmåga att ta eget ansvar och självständigt kunna planera arbetet med hänsyn till kundens behov och önskemål. I tjänsten ingår olika former av rapporteringar, varför du har en god administrativ ådra.

Profil

Du har relevant utbildning inom något av områdena styr- och reglerteknik, automation eller industriell el och vi ser gärna att du också har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är en person som vill ha variation och trivs därför i en resande tjänst. Även om du  inte uppfyller alla önskemål är du välkommen med din ansökan, då rätt attityd och inställning är viktiga egenskaper för att axla rollen.

Som person är du ansvarstagande och självgående och du arbetar strukturerat och målmedvetet. Du har en god teknisk förståelse och har lätt för att ta till dig nya tekniker. Du är även noggrann och trivs att arbeta med felsökning och problemlösning. I ditt sätt att agera är du serviceinriktad och lyhörd för kundens behov.

Du har goda IT-kunskaper och behärskar engelska i både tal och skrift då det är koncernspråket. Du innehar B-körkort.

Multivac erbjuder

 • Ett fritt arbete med eget ansvar med varierande arbetsuppgifter och spännande roll i ett välmående och expansivt företag.
 • Du får arbeta med högkvalitativa produkter och tjänster tillsammans med ett trevligt och kompetent team till marknadsmässiga villkor samt tjänstebil.
 • Du får fortlöpande utbildning och kompetensutveckling inom din profession. 

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Multivac med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Sahlin. Vi ser fram mot din ansökan!

 

Sök senast den 2019-03-10

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-02-18
  Arbetare
  Trelleborg
  Teknik/Produktion

  Resande servicetekniker utgångsort Trelleborg
  SARSYS-ASFT förstärker nu organisationen på teknik/service med att rekrytera nya medarbetare. Som resande servicetekniker inom mekanik/el/automation kommer d...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-02-18
  Arbetare
  Malmö
  Teknik/Produktion

  Resande servicetekniker utgångsort Malmö
  SARSYS-ASFT förstärker nu organisationen på teknik/service med att rekrytera nya medarbetare. Som resande servicetekniker inom mekanik/el/automation kommer d...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-02-17
  Arbetare
  Falkenberg
  Restaurang/Service

  Shift leader på Housekeeping
  Vår Housekeeping avdelning sköter städningen av hela vårt hus med allt ifrån 135 hotellrumrum, 3000 kvm Retereat Club, konferenslokaler och restauranger mm...