logo-hireq-kopia3

Säljare

Ystad – Försäljning/Marknad – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Säljare

Arbetsbeskrivning

Hos oss på PMH får du möjligheten att arbeta i en organisation där historiens vingslag i mångt och mycket skapat vår framgång och varit starkt bidragande orsak till vilka vi är idag. Med det sagt vill vi redan nu betona att vi värdesätter personliga egenskaper och din vilja att arbeta hos ett framtids- och utvecklingsfokuserat bolag.

Som säljare för affärsområdet Lyft- och materialhantering kommer du att bearbeta marknaden i delar av ett distrikt som idag sträcker sig från Ystad till Uppsala. Framförallt kommer du att besöka och bearbeta våra slutkunder. Intresset för våra produkter och lösningar är stort hos våra kunder vilket medför att det oftast, redan vid kontaktskapandet, finns ett intresse av vad vi på PMH har att erbjuda. Detta ger dig som säljare en grundläggande trygghet på både kort och lång sikt. I tjänsten kommer du att varva försäljning på fältet med kontorstid. Uppskattningsvis reser du varannan till var tredje vecka eller ca motsvarande 50% av arbetstiden. Mässor och andra liknande kundaktiviteter ingår också i tjänsten. För rätt person finns stora möjligheter till vidareutveckling av tjänsten och även inom företaget. Vi kan erbjuda en modern IT-infrastruktur där vi arbetar i affärssystemet Pyramid samt CRM-systemet Lime Pro.

Profil

Vi söker nu dig som vill arbeta med teknisk försäljning och som har förståelse för hur tekniken fungerar samt på vilket sätt den kan skapa kundvärde. Då tjänsten innebär resande upp till ca 50% av arbetstiden behöver du både ha ett sug att få röra på dig, men även en familjesituation som tillåter detta. Vi söker dig som känner igen dig i uttrycket ”En säljare som säljer”. Som person inger du förtroende och du är även lösningsfokuserad. Vi ser gärna att du dessutom är strukturerad, utåtriktad och är en god relationsbyggare. Ditt driv tar dig framåt och detta gynnar dig i ditt försäljningsarbete då du kan vara proaktiv mot kunden och får saker och ting gjorda. I grunden lutar du dig tillbaka på ditt tekniska intresse och din tekniska förståelse. Med denna kompetens känner du dig trygg i såväl säljande, som mer rådgivande, situationer. Hos oss sätter vi stort värde på tillgänglighet och relationer. Därför ser vi gärna att du föredrar personlig kommunikation genom fysiska kundmöten och telefon. Mailen använder du som ett bra verktyg för att bekräfta och dokumentera vad dina möten resulterat i. Vi på PMH ger dig här möjlighet till en tjänst i en platt organisation där du är nära både driften och ägarna. Detta möjliggör snabba beslutsvägar men också en trygghet för dig som medarbetare hos oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och förstår nyttan med CRM-system. Körtkort B är ett krav för denna tjänst.

Om PMH

PMH bildades 1974 och bedriver två verksamtsområden i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion. PMH’s produktsortiment produceras av större ledande tillverkare i Europa och Japan. Bolaget representeras på den svenska marknaden av en egen försäljningsorganisation i nära samarbete med ett rikstäckande nätverk av auktoriserade återförsäljare. PMH erbjuder ett totalkoncept inom “lyft” där även konstruktion, montage och service ingår. I sortimentet finns etablerade kvalitetsvarumärken såsom KITO, Stahl, Schmalz, Dalmec, JD Neuhaus, Logitrans, IP, Haacon, Wimag, TeleRadio, Walmag, Crosby m.fl.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar PMH med HIREQ. För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare. Vi ber dig respektera vårt önskemål om att all kommunikation gällande tjänsten sker genom oss på HIREQ. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-03-31

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-03-21
  Tjänstemän
  Skurup
  Ledning

  Biträdande Platschef
  Allt började 1936 då Harald Pohl, startade Pohls Industrier i Norrahammar. Företaget tillverkade inledningsvis diskbänkar, men övergick under 50-talet till...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-03-19
  Tjänstemän
  Tomelilla
  Ekonomi/Administration

  Rutinerad redovisningskonsult
  Till vårt kontor i Kristianstad söker vi nu en rutinerad redovisningskonsult. Du kommer att arbeta med hela bredden inom redovisning och du har eget kundansv...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-03-14
  Tjänstemän
  Ystad
  Ekonomi/Administration

  Redovisningsekonom/Controller
  Välkommen till en tjänst där frihet och ekonomiska kunskaper får möjlighet att samverka. In denna roll kommer du att ta fullt ansvar för bolagets ekonomi ...