logo-hireq-kopia3

Verkstadsmekaniker/tekniker

Ystad – Teknik/Produktion – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Verkstadsmekaniker/tekniker

Arbetsbeskrivning

Till vår verkstad- och butik söker vi nu en mekaniker/tekniker med arbetsuppgift att reparera och serva våra kunders maskiner. Du kommer att arbeta dagtid inne på vår verkstad och kan komma att avlasta med att ta emot kunder i vår butik när så krävs. Vårt stora utbud av maskiner består av ett komplett program av moderna proffs- och konsumentmaskiner, främst inom trädgårdsmaskiner och gräsklippare, men även mopeder och t ex högtryckstvättar. Som verkstadsmekaniker hos oss på Alms Motor erbjuds du en fri tjänst där du ansvarar för att ge våra kunder högt tekniskt- och mekaniskt kunnande samt hög kundservice. Du kommer få arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter såsom t ex el, mekanik och förbränningsmotorer.

Din profil

Vi söker dig med brett kunnande inom områdena mekanik, förbränningsmotorer och el. Vi är en mindre verkstad som levererar hög kundnöjdhet och du behöver därför vara all-round i ditt yrke. Under vår högsäsong har vi av tradition hög beläggning och många kunder som besöker oss, varför du behöver ha förmågan att hantera stressiga situationer. Har du teknisk utbildning är detta meriterande. Skulle du sakna en formell relevant utbildning kompenserar du detta med en bred praktisk arbetslivserfarenhet som mekaniker av till exempel trädgårdsmaskiner, motormekaniker eller andra maskiner där mekanik och el ingår i det dagliga arbetet. Då maskinernas manualer ofta är skrina på engelska ser vi gärna att du framförallt förstår teknisk engelska på tillräckligt hög lägstanivå för att kunna utföra ditt arbete.

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du äger din uppgift och ser till att slutföra dina arbetsuppgifter med kvalitet och hög kundnöjdhet. Du trivs i det lilla företagets värld där det alltid är nära till delaktighet och beslutsvägarna är korta. Detta ger dig stor möjligheten att vara med och påverka!

Om Alms motor

Företaget arbetar med service och försäljning av bl.a. trädgårdsmaskiner och redskap, högtryckstvättar, kapmaskiner, elverk och pumpar, reservdelar och i viss utsträckning mopeder och ATV. I vår butik finns ett stort sortiment av kvalitetsprodukter, av kända tillverkare, anpassade både för privat och kommersiellt bruk och till konkurrenskraftiga priser.

I vår verkstad utför vi service och reparationer av våra produkter med den kvalitetskänsla som kunden förtjänar och förväntar sig.

Alms Motor AB grundades 1982 och vårt mål är att vara konkurrenskraftiga och bäst på det vi gör. Vi levererar produkter som är användarvänliga, effektiva och har miljöanpassade funktioner. Produkter som gör det lite enklare för dig utan att du behöver anstränga dig.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Alms motor med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-01-31

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-01-21
  Tjänstemän
  Hässleholm
  Försäljning/Marknad

  Lyhörd SÄLJARE med hög servicenivå
  RF-System AB startade 1978 i Vinslöv, Skåne. Sedan 2011 är företaget dotterbolag i Kinshofer-gruppen i den svenskägda koncernen Carl Bennet AB. RF-System u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-01-13
  Arbetare
  Trelleborg
  Drift/Underhåll

  Industrielektriker
  Vi söker ständigt duktiga och erfarna medarbetare med goda kunskaper, erfarenhet av sitt yrke och som kan jobba både i team och med självständiga uppdrag. ...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-01-13
  Arbetare
  Trelleborg
  Drift/Underhåll

  Rörsvetsare
  Vi söker ständigt duktiga och erfarna medarbetare med goda kunskaper, erfarenhet av sitt yrke och som kan jobba både i team och med självständiga uppdrag. ...