logo-hireq-kopia3

Gruppchef till WSP Samhällsbyggnad i Varberg

Varberg – Ledning – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Gruppchef till WSP Samhällsbyggnad i Varberg

Om WSP

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi drygt 43 600 medarbetare på över 550 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 4 100 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

WSP Samhällsbyggnad i Halmstad/Varberg består av ca 40 medarbetare. För nystartad grupp i Varberg söker vi nu en Gruppchef Samhällsbyggnad. Du kommer att ha ett nära samarbete med Halmstad i en kreativ öppen miljö med korta vägar till specialister inom ditt eget teknikområde och andras.

Som Gruppchef för vår satsning kommer du att ansvara för att bygga upp en ny grupp med olika kompetenser inom området. Du kommer att ha fullt ansvar för personal, marknad, kvalitet och ekonomi för gruppens uppdrag. Du rapporterar till avdelningschefen som finns i Halmstad. På vårt kontor i Halmstad finns både kollegor, kunskap och uppdrag som kommer att underlätta för dig i din vardag.

Din tid delar du mellan chefsuppgifter, utvecklingsarbete och uppdragsarbete. Du förväntas leda den egna gruppen på ett affärsmässigt och effektivt sätt och säkerställa beläggning genom resursplanering och proaktivt säljarbete.

Som gruppchef representerar du hela WSPs erbjudande för våra kunder. Vår förståelse och nyfikenhet inför kundens behov och affär och vårt fokus på hållbar utveckling och helhet som gör oss till starkast på marknaden. I rollen som gruppchef är ditt ledarskap tydligt, resultatinriktat och pedagogiskt. Du formar starka team och fördelar arbetet efter medarbetarnas förmåga och intresse.

Profil

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör inom väg & vattenbyggnad eller liknande. Du har erfarenhet av att arbeta som chef eller flera års erfarenhet av arbetsledning eller styrande roll i projektform och vill nu använda dina kunskaper och i att starta upp en ny grupp. Har du erfarenhet från anläggningsbranschen tex mark, gata och väg eller konsultverksamhet är detta meriterande. Som person är du innovativ, affärsmässigt säljinriktad och driven. Du är en god kommunikatör och en tydlig ledare som trivs med att utveckla både din verksamhet och dina medarbetare på ett genuint sätt. Då det kan förekomma i resor i tjänsten bör din privata situation tillåta detta.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar WSP med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-05-30

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-05-21
  Arbetare
  Falkenberg
  Restaurang/Service

  Skiftleader Housekeeping
  Vår Housekeeping-avdelning sköter städningen av hela vårt hus med allt ifrån 135 hotellrum, 3000 kvm Retreat Club, konferenslokaler och restauranger mm. V...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-05-21
  Arbetare
  Ystad
  El/Tele

  Elektriker Larm och Brandskydd
  Acriplan teknik skapar olika lösningar för tekniska problem åt företag och privatpersoner. Vi erbjuder olika tekniska lösningar inom bl.a. internet- och n...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-05-21
  Arbetare
  Göteborg
  Restaurang/Service

  Skiftleader Housekeeping
  Vår Housekeeping-avdelning sköter städningen av hela vårt hus med allt ifrån 135 hotellrum, 3000 kvm Retreat Club, konferenslokaler och restauranger mm. V...