logo-hireq-kopia3

Kontorsansvarig med rekryteringsansvar

Halland – HR/Organisation – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Kontorsansvarig med rekryteringsansvar

Om HIREQ

Sedan 2012 har HIREQ levererat tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultation och är idag av branschorganisationen Kompentensföretagen auktoriserat inom såväl rekrytering som bemanning. HIREQ AB har sitt säte i Ystad.

I början av 2018 startade vi vår satsning i Halland genom HIREQ Halland AB, med kontor på Slottsmöllan i Halmstad. När vi nu går in i 2019 är vi redo att fortsätta vår satsning och rekryterar därför en affärsdriven Kontorsansvarig med rekryteringsansvar.

Arbetsbeskrivning

Som rekryterande Kontorsansvarig hos oss på HIREQ kommer du ansvara för att vårt kontor i Halland bedrivs i enlighet med vår vision och våra strategier. Du kommer initialt ha fullt sälj- och leveransansvar, vilket innebär att du förväntas kombinera hög marknadsnärvaro med eget rekryteringsansvar till de konsultations-, rekryterings- och bemanningsuppdrag som våra kunder anlitar oss för. Du kommer till en början arbeta självständigt och energiskt för att bygga varumärket HIREQ, sälja in våra tjänster samt även leverera dessa. Till din hjälp har du kollegor i Skåne. Vi har idag en befintlig kundbas som du kommer att fortsätta bearbeta. Utöver denna ser vi en stor potential att knyta nya kontakter och nya kunder i region Halland. Vi vill så snart som möjligt expandera vårt kontor i Halland till fler medarbetare och i detta arbete är du vår nyckelperson.

Profil

Vi söker dig som har ett brinnande engagemang för att vara med och bygga upp vår verksamhet i Halland. Vi kommer vara kräsna i vår urvalsprocess men har du entreprenörens driv och slutförarens envishet och känsla för hög kundnöjdhet, har du goda förutsättningar för att locka vårt intresse. Egendriv och lyhördhet är egenskaper som står högt upp på vår önskelista.

Självklart tror vi att HR är något som intresserar dig. Åtminstone så pass mycket att vi inte behöver beskriva ordets betydelse vidare i denna text. Du har gedigen erfarenhet av att själv genomfört rekryteringsprocesser och du är en god människokännare som kombinerar magkänsla, erfarenhet och inhämtande av fakta i syfte att kvalitetssäkra. Har du erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen är detta meriterande, om inte bör du ha ett stort intresse av lära dig denna.

Ibland kräver tjänsten att du måste arbeta lite mer och framförallt på andra tider än ordinarie dagtid. Detta är något som du betraktar som flexibilitet och passar din livsstil snarare än att det blir en belastning. Som lön för mödan är du fri att planera din vardag så att det passar både dig och företaget. Vi ser gärna att du har bra koll på företagsekonomi och känner dig bekväm i termer såsom resultat- och balansräkning, täckningsbidrag och täckningsgrad. Kan du dessutom förklara ordet likviditet på ett korrekt sätt bedömer vi dina ekonomiska kunskaper som fullt tillräckliga. Ett framtida delägarskap kan vara något som intresserar dig mycket!

Körkort B är ett krav och engelska i tal och skrift är meriterande.

 

Sök senast den 2019-01-31

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-01-21
  Tjänstemän
  Hässleholm
  Försäljning/Marknad

  Lyhörd SÄLJARE med hög servicenivå
  RF-System AB startade 1978 i Vinslöv, Skåne. Sedan 2011 är företaget dotterbolag i Kinshofer-gruppen i den svenskägda koncernen Carl Bennet AB. RF-System u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-01-13
  Arbetare
  Trelleborg
  Drift/Underhåll

  Industrielektriker
  Vi söker ständigt duktiga och erfarna medarbetare med goda kunskaper, erfarenhet av sitt yrke och som kan jobba både i team och med självständiga uppdrag. ...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-01-13
  Arbetare
  Trelleborg
  Drift/Underhåll

  Rörsvetsare
  Vi söker ständigt duktiga och erfarna medarbetare med goda kunskaper, erfarenhet av sitt yrke och som kan jobba både i team och med självständiga uppdrag. ...