logo-hireq-kopia3

Engagerad CNC-operatör inom träbearbetning

Ystad – Teknik/Produktion – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Engagerad CNC-operatör inom träbearbetning

Om Ranie snickeri

Ranie snickeri arbetar med finsnickerier och specialinredningar till företag och privatpersoner. All tillverkning grundar sig på ett gemensamt framtaget koncept mellan kunden och oss. Med den senaste tekniken levererar vi hantverk i stor och liten skala.

Våra kunder består av företag från alla typer av industrier, allt från hotell och restauranger till kontor, butiker och övriga miljöer. Tillsammans tar vi fram trädetaljer för inredning och emballage men också hela koncept inom exempelvis display. I vissa fall är vi underleverantörer till större produkter samt arbetar med paketering och märkning av gods och utskick.

Produktionen sker i vår maskinhall där vi bland annat använder CAD/CAM och CNC, som skapar stora möjligheter för kreativa arbeten. Vårt nätverk är brett och vi kan kombinera med andra material såsom metall, textil, plast etc.

Arbetsbeskrivning

Specialsnickeriet Ranie snickeri förstärker nu laget och söker en CNC-operatör med uppgift att även arbeta brett inom hela produktionen. Du kommer till stor del tillbringa din arbetstid som operatör av våra CNC-styrda fräsmaskiner men även hjälpa till i övriga delar av vår verksamhet. Vi har ett brett urval av bearbetningsmaskiner för trä där du får möjlighet att arbeta med dem alla. Du erbjuds en tjänst där dina kunskaper inom träproduktion kommer väl till pass med allt från A till Ö. Du kommer att arbeta med såväl enstycks-tillverkning som serieproduktion med långa maskintider. Arbetet är förlagt till dagtid och Ranie snickerier har kollektivavtal med GS.

Profil

Vi söker nu dig som har ett intresse av träproduktion. Du behöver nödvändigtvis inte tidigare erfarenhet som CNC-operatör. Vi värdesätter dina personliga egenskaper som eget driv, din problemlösande förmåga och intresse för ditt arbete. Har du erfarenhet från styrda maskiner är detta dock meriterande. Vi tror att du behöver vissa kunskaper om trä som material. På sikt är det nödvändigt att du har intresse av att veta mer och lära dig så mycket du kan om våra produkter och vårt företag. Du tycker om och löser dagliga utmaningar på ett lugnt och metodiskt vis. Du hanterar såväl mätteknik som ritningsläsning. Truckkort är meriterande men ej krav.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Ranie snickeri snickeri med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-03-10

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-02-18
  Arbetare
  Trelleborg
  Teknik/Produktion

  Resande servicetekniker utgångsort Trelleborg
  SARSYS-ASFT förstärker nu organisationen på teknik/service med att rekrytera nya medarbetare. Som resande servicetekniker inom mekanik/el/automation kommer d...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-02-18
  Arbetare
  Malmö
  Teknik/Produktion

  Resande servicetekniker utgångsort Malmö
  SARSYS-ASFT förstärker nu organisationen på teknik/service med att rekrytera nya medarbetare. Som resande servicetekniker inom mekanik/el/automation kommer d...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-02-17
  Arbetare
  Falkenberg
  Restaurang/Service

  Shift leader på Housekeeping
  Vår Housekeeping avdelning sköter städningen av hela vårt hus med allt ifrån 135 hotellrumrum, 3000 kvm Retereat Club, konferenslokaler och restauranger mm...