logo-hireq-kopia3

Skiftleader Housekeeping

Falkenberg – Restaurang/Service – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Skiftleader Housekeeping

Arbetsbeskrivning

Vår Housekeeping-avdelning sköter städningen av hela vårt hus med allt ifrån 135 hotellrum, 3000 kvm Retreat Club, konferenslokaler och restauranger mm.

 Vi söker nu en Shiftleader Housekeeping som rapporterar direkt till vår Husfru (Housekeeping Manager). En stjärna som tar över stafettpinnen och leder teamet till framgång under sina pass. Du är ansvarig när Husfru inte är på plats vilket innebär att du jobbar varannan helg, dagar och ibland även kvällar. En del av din tjänst kommer även att innebära städning i den dagliga driften.

 Vi kommer anställa dig som kan konsten i att skapa serviceupplevelser för våra gäster och som triggas och trivs i högt tempo och en livlig miljö. Vi kommer anställa dig som älskar att arbeta tillsammans med dina kollegor från världens alla hörn. Kommunikation och tydlighet är viktigt för oss eftersom vi är ett gäng med olika kulturella skillnader och pratar många olika språk. Kan du fler språk är det grymt, men inget måste.

Profil

Vi söker dig som är professionell, passionerad och lekfull. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en stark karaktär med sprudlande energi - Det är din personlighet, ditt ledarskap och din drift och vilja att vara en del av något större, som kommer att vara avgörande. 

Du är en person som vågar vara personlig, rättvis och bestämd. Framför allt så kommer vi att anställa dig med erfarenhet i att leda och fördela arbete, som tar ansvar för ditt pass och dina medarbetares framgång.

Vi vill jobba med dig som har drivet att ständigt slipa på detaljer i det dagliga servicearbetet och som gärna kavlar upp ärmarna för att skapa stamgäster och upplevelser i världsklass.

Om Falkenbergs Strandbad

Falkenberg Strandbad drivs av hotell- och upplevelsefamiljen ESS Group sedan 2011. Hotellet genomgick en förvandling från ett traditionellt konferenshotell till en beach resort med gastronomiska visioner vid havet. ESS Hotel Group AB har skapat och driver ett stort antal unika och personliga varumärken från Ystad i söder till Västerås i norr. Som grund för alla projekt ligger destinationsutveckling och ett starkt engagemang av ägarna med målsättning att skapa upplevelser bortom det vanliga och våra gästers förväntningar. Läs mer om Falkenberg Strandbad på www.strandbaden.se

Vår personalidé är att ”vi ska ge medarbetare med engagemang och positiv attityd en passionerad arbetsplats med möjligheter, glädje, och gemenskap. Med omtanke och intresse för varandra skapar vi tillsammans en arbetsplats i världsklass.


Vill du utveckla nya spännande idéer, älskar att leda och kavlar mer än gärna upp ärmarna? Är service och upplevelser ditt mellannamn? Då är du rätt person för oss!

Denna rekrytering

I denna rekrytering samarbetar Falkenbergs Strandbad med HIREQ. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot din ansökan! 

Sök senast den 2019-06-09

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-05-21
  Arbetare
  Falkenberg
  Restaurang/Service

  Skiftleader Housekeeping
  Vår Housekeeping-avdelning sköter städningen av hela vårt hus med allt ifrån 135 hotellrum, 3000 kvm Retreat Club, konferenslokaler och restauranger mm. V...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-05-21
  Arbetare
  Ystad
  El/Tele

  Elektriker Larm och Brandskydd
  Acriplan teknik skapar olika lösningar för tekniska problem åt företag och privatpersoner. Vi erbjuder olika tekniska lösningar inom bl.a. internet- och n...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-05-21
  Arbetare
  Göteborg
  Restaurang/Service

  Skiftleader Housekeeping
  Vår Housekeeping-avdelning sköter städningen av hela vårt hus med allt ifrån 135 hotellrum, 3000 kvm Retreat Club, konferenslokaler och restauranger mm. V...