logo-hireq-kopia3

Lönekonsult

Kristianstad – Ekonomi/Administration – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Lönekonsult

Arbetsbeskrivning

Vi utökar och kommer nu att förstärka vår organisation med en lönekonsult med redovisningsbakgrund. Du kommer att arbeta med våra kunders löner, vilket innebär att du viss tid sitter ute hos vår kund och resten av din arbetstid på något av våra kontor i Kristianstad, Malmö eller Tomelilla. 

Du sköter självständigt löner för våra kunder som är representerade från olika branscher med därtill olika avtal. Du är van att hantera olika lönesystem och kan snabbt sätta dig in i nya. Då tjänsten inte alltid motsvarar heltid kommer du också att arbeta med löpande redovisning och i viss mån även bokslut.

Profil

Vi söker dig som brinner för lön och har några års erfarenhet från att ha arbetat med lön, gärna som lönekonsult. Vi tror att du i grunden är redovisningsekonom men har fastnat för löneadminstration på vägen och har inriktat dig på den typen av arbetsuppgifter. Du är konsultmässig i din personlighet och trivs med att ha många kontaktytor. Vidare gillar du att arbeta under eget ansvar och att vara företagets ansikte ut mot kunderna. B-kort är ett krav.

Om Cederblad & Co

Cederblad & Co är ett revisionsbolag med kontor i Kristianstad, Malmö, Tomelilla och Ystad. Sedan starten 1977 har Cederblad & Co hjälpt kunder med kvalificerade, värdehöjande tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Idag är vi 30 specialister –revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, auktoriserad lönekonsult samt andra redovisningskonsulter och ekonomer, som medverkar till att utveckla kundernas verksamhet och ekonomiska framtid. Vi hjälper alla typer av verksamheter och bolagsformer aktiebolag, handelsbolag/kommanditbolag, ekonomiska föreningar, ideella föreningar, kyrklig verksamhet, stiftelser och enskilda firmor.

Denna rekrytering

I denna rekrytering samarbetar Cederblad & Co med HIREQ. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot din ansökan!

Sök senast den 2019-03-31

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-03-21
  Tjänstemän
  Skurup
  Ledning

  Biträdande Platschef
  Allt började 1936 då Harald Pohl, startade Pohls Industrier i Norrahammar. Företaget tillverkade inledningsvis diskbänkar, men övergick under 50-talet till...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-03-19
  Tjänstemän
  Tomelilla
  Ekonomi/Administration

  Rutinerad redovisningskonsult
  Till vårt kontor i Kristianstad söker vi nu en rutinerad redovisningskonsult. Du kommer att arbeta med hela bredden inom redovisning och du har eget kundansv...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-03-14
  Tjänstemän
  Ystad
  Ekonomi/Administration

  Redovisningsekonom/Controller
  Välkommen till en tjänst där frihet och ekonomiska kunskaper får möjlighet att samverka. In denna roll kommer du att ta fullt ansvar för bolagets ekonomi ...