logo-hireq-kopia3

Elektriker till framtidsfokuserade SETEL

Simrishamn – El/Tele – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Elektriker till framtidsfokuserade SETEL

Om SETEL

Setel är ett företag som ligger i den absoluta framkanten när det gäller den senaste tekniken inom fiber- och nätverksteknik. Vi på Setel har som mål är att alltid ligga steget före och erbjuda en förstklassig service inom såväl fibernät och övervakning som traditionella elinstallationer.

Just nu är Setel med om en enormt spännande resa!  Utvecklingen av ny teknik inom elinstallationer genom digitalisering och globalisering går allt fortare och vi står inför en spännande förändringsprocess.

Hos oss på Setel kan du få skräddarsydda lösningar för både privatpersoner och företag inom fibernät- och nätverksteknik, solceller, övervakning, värmepumpar och elinstallationer.

Vi kan försäkra dig om att vi alltid hänger med i den senaste utvecklingen och utbildar oss ständigt för att ha behörighet för den nya tekniken och garantera att du kan vara trygg i ditt val av leverantör.

Arbetsbeskrivning

Som elektriker hos oss på SETEL kommer du få möjlighet till ett fritt arbete där våra medarbetare och kunder är i fokus. Vi ligger i framkant när det gäller teknik-utvecklingen och du kommer därför få möjlighet att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter och även med flexibel arbetstid där du själv ansvarar för din vardag. Vi erbjuder såväl installationer och service. Ditt arbetsområde omfattar Skåne men tyngdpunkten ligger på regionen från Skurup till Simrishamn. Även om vårt företag finns i Simrishamn, ser vi inga hinder att kunna utföra ditt arbete på ett utmärkt sätt, även om du själv bor på annan ort i regionen. 

Profil

Vi söker dig som fullgjort din elektriker-utbildning och är minst förstaårs-montör. För oss är det optimalt om du redan nu är självgående, men vi skräddarsyr gärna tjänsten för dig om du är rätt person men saknar flerårig arbetslivserfarenhet. Med det sagt vill vi betona vikten av dina personliga egenskaper. Vi ser att du är ansvarstagande och trivs med att själv kunna få möjlighet att planera dina arbetsuppgifter och dina dagar. Samtidigt är vi ett väl sammansvetsat team som alltid hjälps åt när det behövs. Hos oss på SETEL lever vi efter vårt interna begrepp "RMI", Rätt Mental Inställning. Vi ser gärna att du själv värdesätter detta begrepp och gör ditt bästa för att bidra till att vi ska vara en pålitlig och duktig leverantör till konsumenter och proffskunder i regionen. 

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar SETEL med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2020-02-29

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-02-24
  Arbetare
  Ystad
  Teknik/Produktion

  Resande servicetekniker med världen som arbetsplats
  ASFT är ett växande företag beläget utanför Köpingebro. Idag är vi 27 anställda som arbetar med att förse kunder från hela världen med friktionsmätn...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-02-24
  Arbetare
  Malmö
  Data/IT

  SERVICETEKNIKER - med driv och passion!
  Serviceakuten har varit verksamma inom branschen i över 15år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-02-21
  Arbetare
  Hammenhög
  Restaurang/Service

  Caféansvarig
  Vi som driver Gunnarshögs gård heter Erik, Anja, Lisbeth och Gunnar. Vi har förmånen att bo och verka på det natursköna Österlen, i ett böljande landska...