logo-hireq-kopia3

HR-ansvarig med operativt driv

Ystad – HR/Organisation – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

HR-ansvarig med operativt driv

Om BLS Industries

BLS Industries är en framstående koncern inom VVS-branschen och en av Skandinaviens ledande tillverkare av sanitetsprodukter för badrum och kök. De huvudsakliga produktsegmenten är golvbrunnar, golvrännor, inomhusavlopp, rostfri inredning och rostfri sanitet. Tack vare en målmedveten satsning på produktutveckling och en konsekvent strategi för nya förvärv, är idag koncernen en av de centrala leverantörerna med flera starka varumärken.

För att ständigt ligga i framkanten tror BLS Industries på att vara innovativa, satsa på den senaste tekniken och ha en stark medvetenhet för rådande marknadstrender. Koncernen omsätter drygt 650 miljoner SEK och har idag 300 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Ystad.

 

Arbetsbeskrivning

För att tydligare sätta HR på vår interna karta rekryterar vi nu en HR-ansvarig med uppgift att kartlägga, implementera, förvalta och utveckla hela vårt HR-arbete. Initialt behöver du därför vara mycket operativ då du kommer att skapa och införa rutiner och processer, men på sikt kan tjänsten förändras med fler strategiska inslag. I rollen kommer du att arbeta brett med allt från rehab-ärenden och arbetsmiljöfrågor till operativt chefs- och lönestöd. Som sig bör i många HR-roller behöver du ha tillräckligt bra koll på frågor gällande kollektivavtal inom både tjänstemanna- och kollektivsidan. Mycket av tyngden i tjänsten ligger i frågor gällande kollektivsidan på våra tre tillverkande enheter i Sverige. Resor till våra bolag förekommer i tjänsten i rimlig omfattning.

Profil

Vi söker dig med en enkel personlighet och som är duktig på HR. Du har relevant utbildning och är praktiskt lagd i avseendet att kunna arbeta på en operativ nivå där du får saker gjorda. Då vi är ett tillverkande företag med egna tillverkande enheter tror vi att det krävs att du har tidigare erfarenhet från liknande roll. Du trivs när du i vardagen får möjlighet att växla mellan arbetsuppgifter och situationer, ena stunden på vår enhet i Smålandsstenar för att i nästa moment arbeta med en årlig lönerevision på ditt kontor i Ystad.

Vi ser att tjänsten åtminstone initialt är mycket operativ. Dock är vi övertygade om att du har nytta av ett långsiktigt strategiskt tankesätt för att kunna skapa effektiva operativa aktiviteter på kort och medellång sikt. För tjänsten krävs god svenska och engelska i tal och skrift. Har du även erfarenhet från lön i allmänhet och lönesystemet Kontek i synnerhet, är detta meriterande. Körkort B är ett krav.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar BLS Industries med HIREQ. För ytterligare frågor och information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-08-11

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-07-19
  Arbetare
  Malmö
  Data/IT

  SERVICETEKNIKER - med driv och passion!
  Serviceakuten har varit verksamma inom branschen i över 15år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-07-19
  Tjänstemän
  Simrishamn
  Ekonomi/Administration

  Kvalificerad Redovisningskonsult
  Vi har cirka 1 300 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrå...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-07-19
  Tjänstemän
  Stockholm
  Försäljning/Marknad

  Försäljningschef
  Företaget startades i Simrishamn i mitten på sjuttiotalet under namnet Adheseal.Redan från starten tillverkades tätmassor, fogmassor och lim till byggindust...