logo-hireq-kopia3

Transportledare med personalansvar

Malmö – Transport – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Transportledare med personalansvar

Om Företaget

Till vår kund i Malmö söker vi till ett rekryteringsuppdrag en Transportledare. Företaget arbetar uteslutande med just-in-time och kvalitetssäkrade transporter där merparten av godsflödet är tempererade matvaror. Trafiken sträcker sig från Oslo i norr och England i väst till södra Tyskland. Företaget har även stationerade bilar på en depå i Holland. På plats i Malmö bedrivs även verksamhet inom 3PL-logistik och omlastningar.

Företaget har en strävan att hela tiden utveckla sig inom kvalitet och effektivitet tillsammans med en grundläggande struktur.

Arbetsbeskrivning

Nu tas nästa steg i ett expansivt skede med syfte att förstärka och förbättra. Därför söker vi nu en driven Transportledare. I denna roll kommer du ha ett övergripande ansvar för våra transporter och vår personal. Det ligger i ditt ansvar att utveckla vår logistik inom ramen för vårt framgångsrika DNA. För oss är kvalitet och säkerhet alltid nummer ett. Du kommer att beräkna körtider och distanser samtidigt som du har kundkontakt och kommunikation med såväl vårt stora nätverk i Europa, som chaufförer. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår funktion inom ekonomi/administration samt direkt med VD och tillika ägare. 

Då vi är aktiva hela dygnet årets alla dagar måste du trivas i en roll där det krävs engagemang och hängivenhet. I gengäld får du en fri roll där varje dag är unik. Då vi som företag hela tiden vill utvecklas kommer du vara en nyckelperson på denna resa. Vi ser gärna att du tycker om och ser nyttan med t ex digitalisering.

Profil

Vi ser att du är en god planerare och är duktig på att prioritera. Du har även sinne för affärer och tycker om matematik. Kort sagt är du duktig på att räkna på lönsamhet, körtider och sträckor. Vi ser det som meriterande med eget nätverk i Europa, som kan underlätta för oss i krävande situationer, men detta är inget krav.

Då personalansvar ingår i tjänsten behöver du ha intresse eller erfarenhet av att ta människor. Du får mer än gärna ha god inblick inom arbetstidslagen. För dig är teamwork viktigt och du fungerar lika bra med våra chaufförer som med närmsta chef. 

I tjänsten ingår helgarbete med jour en gång per månad.

För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ytterligare information kring tjänsten

Denna tjänst är ett rekryteringsuppdrag. Detta innebär att HIREQ sköter hela rekryteringsprocessen, men anställning sker direkt hos vår kund.

Sök senast den 2020-07-16

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster