logo-hireq-kopia3

Fräsare till WME Mechanics – ett företag i medvind!

Ystad – Teknik/Produktion – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Fräsare till WME Mechanics – ett företag i medvind!

Om WME Mechanics

WME Mechanic´s finns i rymliga verkstadslokaler i Ystad. Verksamheten har sitt ursprung och fokus inom högkvalificerad svetsning, men innefattar även kapaciteten inom CNC-fräsning, CNC-svarvning, plasma & gasskärning, måleri & bläster, NC-kapning samt klippta/bockade/skurna detaljer. WME arbetar i svart, aluminium och rostfritt stål.

Styrkan i bolaget är den stora maskinparken och de obegränsade möjligheterna. Med hjälp av den senaste 3D-tekniken skapas ritningar och modeller helt utifrån kundens behov och önskemål. Affärsområdena är ständigt under avancerad utveckling och uppdragen är aldrig varken för små eller för stora.

WME tar hand om kunden hela vägen – från idé till produktion, men tar även ansvar för framtiden, underhållet och den service som krävs.

Arbetsbeskrivning

Hos WME väger kompetens tungt. Men det räcker inte. För att kunna göra ett riktigt bra jobb krävs det medarbetare som mår bra och trivs på sin arbetsplats. För WME´s VD David Åqvist finns det inga tvivel om att balans är viktigt och starkt bidragande till hela verksamhetens välmående! Och balans skapas utifrån en mångfald av bakgrund, kultur, ålder, erfarenhet och idén kring alla människors lika värde.

Som CNC-fräsare hos oss kommer du att självständigt arbeta med allt från programmering till produktion och kvalitetssäkring. Styrsystem är Heideinhain. Vårt ERP-system är Monitor. Maskinparken innefattar kapacitet inom CNC-fräsning, CNC-svarvning, plasma & gasskärning, NC-kapning, klippta/bockade och skurna detaljer. Vi arbetar i svart, rostfritt och aluminium och besitter stor erfarenhet inom ”material certifikat”, där spårbarheten säkerställs för största möjliga kundnytta. Tillverkning sker idag mot processindustri, livsmedel, plastindustri, lyft, hantering samt service.

Fräsverkstadens maskiner:
Doosan / VCF 850LSR: X: 3000, Y: 800 & Z: 800mm
DMG MORI / DMU 75 monoblock: X: 750, Y: 650 & Z: 500mm
HAAS: X: 800, Y: 600 & Z: 400mm

Profil

Vi söker dig med minst några års erfarenhet som CNC-fräsare och gärna av styrsystemet Heidenhain. Du känner dig bekväm att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och behärskar hela flödet från programmering, optimering och produktion av detaljer. Du är van vid mätteknik och har en god nivå när det gäller ritningsläsning. Du hade sannolikt beskrivit dig själv som självgående som CNC-operatör inom fräsning. WME är ett modernt företag där nya projekt och utveckling står högt på agendan. Kanske är du lite trött på ditt nuvarande jobb och letar nya utmaningar och en ny arbetsmiljö? Välkommen till oss på WME Mechanics!

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar WME Mechanics med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-08-18

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-08-16
  Tjänstemän
  Ystad
  Försäljning/Marknad

  Serviceinriktad Kundsupport/Innesälj
  Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning. Försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsats...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-08-13
  Arbetare
  Ystad
  Teknik/Produktion

  Stansoperatör till Doortek Interdoor
  På vår fabrik i Ystad, tillverkar vi såväl stål- som glasfiberdörrar av högsta kvalitet i en mängd utföranden – vi skräddarsyr lösningar för våra...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-08-12
  Arbetare
  Lund
  Försäljning/Marknad

  Butikssäljare mot konsument och proffs!
  Krispigt skön klinker under bara morgonfötter och le kakel som vackert reflekterar ljus och färger. En bra dag kan börja på många sätt men i ett badrum m...