logo-hireq-kopia3

Redovisningskonsult

Malmö – Ekonomi/Administration – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Olof Persson
0734-45 77 77
olof@hireq.se

Redovisningskonsult

Om A Invest & Consulting AB

A Invest & Consulting AB, med säte i Malmö, är en komplett konsultbyrå inom redovisning, administration och fastighetsförvaltning. Med bred kunskap och gedigen erfarenhet hjälper vi våra kunder att optimera sina affärsprocesser och förbättra företagsledningens rapportering samt interna kontroll. I de arbete vi utför arbetar vi efter våra värderingar kvalitet, engagemang och affärsmässighet.

Arbetsbeskrivning

Nu expanderar vi vårt kontor i Malmö och rekryterar därför ytterligare redovisningskonsulter. Vårt kontor ligger centralt i Malmö och du tar dig därför till arbetsplatsen på ett smidigt vis oavsett om du väljer cykel, bil, kollektivtrafik eller genom en promenad. Du kommer att arbeta med hela bredden inom redovisning och du har eget kundansvar. På A Invest & Consulting levererar vi stort kundvärde, vilket betyder att du har möjlighet, att utöver redovisningsbiten få vara en rådgivare till våra kunder. Detta tror vi skapar trygghet. Du bidrar såklart även med kompetens till ekonomifunktionen hos kunden.

I dina arbetsuppgifter ingår allt från att göra bokslut, deklarationer och årsredovisningar till att helt sköta all löpande redovisning, kontoavstämningar och löner. Du hanterar även skatteinbetalningar och ibland även kontakter med myndigheter och övriga kontaktytor som berör din kund. Vi ser det som en stor fördel att våra redovisningskonsulter finns på plats ute hos våra kunder, vilket innebär att du varierar mellan att arbeta på vårt kontor och ute hos kund.

Profil

Vi söker en professionell och engagerad redovisningskonsult med hög social förmåga. Du tycker om att finnas till hands och delar gärna med dig av dina kunskaper inom hela ditt kompetensområde. Du känner dig lika trygg med dina redovisningskunskaper som du gör i kundkontakten. Vi tror därför att du trivs med ett självständigt arbetssätt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du är analytisk och skaffar dig lätt en helhetsbild av vad som ska göras och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och system. Vidare är du flexibel, kommunikativ och bra på att skapa relationer. Vi bryr oss inte om ålder, utan för oss är det viktigast att du är ung i sinnet och trivs på en arbetsplats med högt i tak.

Du behärskar de arbetsuppgifter som ligger på redovisningskonsultens bord såsom löpande redovisning, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Självklart är du van vid att självständigt planera och strukturera din arbetstid så att den används på ett effektivt sätt. Vi ser helst att du har minst 2 års erfarenhet från redovisningsbyrå.

Denna Rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar A Invest & Consulting med HIREQ. I rekryteringsprocessen kan vi komma att tillämpa ett löpande arbetssätt när det gäller intervjuerna. Därför ser vi gärna att du vid intresse ansöker så snart som möjligt då detta kommer öka dina egna chanser. För ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2020-01-21

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-01-17
  Tjänstemän
  Ystad
  Ekonomi/Administration

  Junior redovisningskonsult
  Cederblad & Co är ett revisionsbolag med kontor i Kristianstad, Malmö, Tomelilla och Ystad. Sedan starten 1977 har Cederblad & Co hjälpt kunder med k...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-01-16
  Arbetare
  Malmö
  Data/IT

  SERVICETEKNIKER - med driv och passion!
  Serviceakuten har varit verksamma inom branschen i över 15år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-01-16
  Tjänstemän
  Ystad
  Ekonomi/Administration

  Produktionscontroller
  BLS Industries AB är en av Skandinaviens ledande aktörer inom VVS med kända varumärken som Purus, Unidrain, Jafo och Trio Perfekta. Koncernen arbetar inom f...