logo-hireq-kopia3

Kontorsansvarig HIREQ Ystad

Ystad – Ledning – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Kontorsansvarig HIREQ Ystad

Om HIREQ

Sedan 2012 har HIREQ levererat tjänster inom rekrytering, bemanning och konsultation och är idag av branschorganisationen Almega Kompetensföretagen auktoriserat inom såväl rekrytering som bemanning. Våra kontor finns belägna i Ystad, Limhamn och Halmstad. Våra ledord är Glädje – Enkelhet – Lönsamhet. 

Arbetsbeskrivning

Som Kontorsansvarig hos oss på HIREQ kommer du ansvara för att vårt kontor i Ystad bedrivs i enlighet med vår vision och våra strategier. Du kommer ha fullt sälj-, leverans- och personalansvar, vilket innebär att du förväntas kombinera hög marknadsnärvaro med eget rekryteringsansvar till de uppdrag som våra kunder anlitar oss för. Du kommer arbeta fokuserat och energiskt för att fortsätta stärka varumärket HIREQ. I rollen kommer du även ha personalansvar för kontorets medarbetare, som idag finns inom sälj och leverans. I dagsläget två personer. Vi har idag en bred kundbas som du kommer att fortsätta bearbeta och utveckla. Utöver denna ser vi en stor potential att fortsätta knyta nya kontakter och nya kunder i region Ystad/Österlen. Utöver dina lokala medarbetare i Ystad finns även motsvarande tjänst på våra kontor på Limhamn och i Halmstad som du kommer kunna dela erfarenheter och kompetens med.

Profil

Nu söker vi dig som har ett brinnande engagemang för att vara med på vår resa att skapa ett allt starkare varumärke och en pålitlig partner inom HR. Vi vill utvecklas på alla plan där du hjälper oss på vägen. Vi kommer vara kräsna i vår urvalsprocess men har du en del av entreprenörens driv och en slutförares envishet och känsla för hög kundnöjdhet, har du goda förutsättningar för att locka vårt intresse. Egendriv, effektivitet och lyhördhet är egenskaper som står högt upp på vår önskelista. Du har talang för att plocka fram det bästa ur din omgivning.

Självklart tror vi att HR är något som intresserar dig. Åtminstone så pass mycket att vi inte behöver beskriva ordets betydelse vidare i denna text. Du har gedigen erfarenhet av att själv genomfört rekryteringsprocesser och du är en god människokännare som kombinerar magkänsla, erfarenhet och inhämtande av fakta i syfte att kvalitetssäkra. Har du erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen är detta meriterande, om inte bör du ha ett stort intresse av lära dig denna relativt snabbt.

Ibland kräver tjänsten att du måste arbeta lite mer och framförallt på andra tider än ordinarie dagtid. Detta är något som du betraktar som flexibilitet och passar din livsstil snarare än att det blir en belastning. Som lön för mödan är du fri att planera din vardag så att det passar både dig, företaget och framförallt våra kunder. Vi ser gärna att du har bra koll på företagsekonomi och känner dig bekväm i termer såsom resultat- och balansräkning, täckningsbidrag och täckningsgrad. Kan du dessutom förklara ordet likviditet på ett korrekt sätt bedömer vi dina ekonomiska kunskaper som fullt tillräckliga.

Körkort B är ett krav och engelska i tal och skrift är meriterande.

Sök senast den 2019-09-30

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-16
  Tjänstemän
  Ystad
  Försäljning/Marknad

  Serviceinriktad Kundsupport/Innesälj
  Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning. Försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsats...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-16
  Tjänstemän
  Skurup
  Ekonomi/Administration

  Rutinerad ekonomiassistent på deltid
  Ropack Materialhantering är ett familjeföretag som konstruerar och tillverkar produkter och anläggningar för intern materialhantering, automation och värme...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-12
  Tjänstemän
  Malmö
  Transport

  Transportledare med personalansvar
  Nu tas nästa steg i ett expansivt skede med syfte att förstärka och förbättra. Därför söker vi nu en driven Transportledare. I denna roll kommer du ha e...