logo-hireq-kopia3

Mekaniker/Underhåll

Ystad – Teknik/Produktion – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Mekaniker/Underhåll

Om IMS Nonwoven

IMS Nonwoven grundades ursprungligen 1959 under namnet Fiberduk AB, där nonwoven var ett verksamhetsområde. Under 2008 förvärvades Fiberduk AB av den spansk-baserade nonwoven-tillverkaren Tefisa S.A. Sedan etableringen har företaget utvecklats ytterligare och har idag mer än 50 års samlad erfarenhet, expertis och tekniskt kunnande som skapar stort värde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som mekaniker på underhållsavdelningen hos oss på IMS Nonwoven kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom både förebyggande och akut service- och underhåll. Tillsammans med dina kollegor på underhållsavdelningen ansvar ni tillsammans för att ge vår produktion förutsättningar att producera med så få driftsstopp och störningar som är möjligt. I arbetet förekommer även nyinstallationer. 

Profil

Vi söker dig med stort tekniskt intresse och är praktiskt lagt . Du får gärna vara i början av din yrkeskarriär och vill lära dig jobbet från grunden av dina erfarna kollegor. Vi utbildar gärna rätt kandidat i ämnena som eventuellt saknas som tex svarv, fräs, svets, pneumatik etc. I grunden har du kanske någon form av teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.

För att smälta in som person behöver du vara engagerad och positiv. Du tar stort ansvar för ditt arbete och är en god lagspelare. Brinner du för att bidra hos oss anpassar vi oss gärna för att hitta en de bästa förutsättningarna för oss bägge!

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar IMS Nonwoven med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2020-12-06

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-11-17
  Arbetare
  Ystad
  Restaurang/Service

  Kock med spetskunskaper till Saluhallen
  I över hundra år har Saluhallen i Ystad varit en mötesplats för människor. Nu öppnar denna mötesplats igen för att erbjuda musik och mat av hög kvalit...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-11-14
  Arbetare
  Ystad
  Teknik/Produktion

  Mekaniker/Underhåll
  IMS Nonwoven grundades ursprungligen 1959 under namnet Fiberduk AB, där nonwoven var ett verksamhetsområde. Under 2008 förvärvades Fiberduk AB av den spansk...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-11-12
  Bemanning
  Halmstad

  Beredskapssköterskor till Furuviken
  Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea är ...