logo-hireq-kopia3

Projektledare till Ventilationsservice

Halmstad – Bygg och anläggning – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Anders Jansson
0705-477987
anders@hireq.se

Projektledare till Ventilationsservice

Om Ventilationsservice

Historiken sträcker sig tillbaka ända till 1984, då startades Ventilationsservice av Magnus Kristiansson och är idag ett familjeföretag med 17 anställda. som nu drivs vidare inom familjen av Marcus och Åsa. Företaget utför kalkylering, projektering, genomförande och service runt om i främst Halmstad men även i övriga Halland med undantag för några uppdrag utanför länets gränser. Blandningen av kunder är stor och kunskapen inom ventilation är väldigt hög efter många år i branschen. Företaget har ett gott renommé i branschen samt är en mycket god arbetsgivare med låg personalomsättning där arbetsmiljön baseras på laganda, ärlighet och högt i tak. Ventilationsservice lever efter övertygelsen om att det är oerhört viktigt att värna om sin personal vilket syns på många sätt. Omsättningen 2018 nådde ca 35 miljoner.

Arbetsbeskrivning

Då Ventilationsservice arbetar med hela paketet i leveransen av Ventilation så kommer du få chansen att vara med hela vägen från kalkyl till slutbesiktning. Här kommer problemställningar och arbetsuppgifter såsom dimensionering, projektledning, arbetsledning, kalkylering, planering, byggmöten, besiktningar bland annat. Tillsammans med kollegor hanterar du dessa projekt och får här stöttning av alltifrån ägare till montör och servicetekniker, här är prestigelöshet A och O. Tjänsten är därmed mångfasetterad och spännande. I det fall du har CAD-kunskaper kommer dessa väl till pass, men framförallt prövas din kunskap inom bygg och ventilation och din förmåga att kunna projektleda samt styra dina montörer och tekniker när projektet är igång på riktigt. Ditt arbetsledarskap handlar mycket om att planera väl för de som ska genomföra och att hålla uppe en god kommunikation för bästa resultat.

Profil

Vi ser att du är erfaren inom byggbranschen på något vis. Om du kommer från bygg- eller rörsidan är mindre viktigt, VVS-sidan är en fördel.

Dina eventuella CAD-kunskaper kommer väl till pass men det vi värderar högst är ditt sätt att projekt – och arbetsleda på ett strukturerat och effektivt sätt tillsammans med att du med din sociala förmåga kan hantera kommunikationen med montörer, kunder och andra samarbetspartners. Vi tror att du klarar ditt arbete bättre om du tidigare arbetat på fältet på något vis, kanske med erfarenhet från injustering eller liknande. Andra personliga egenskaper som passar in är din flexibilitet, ärlighet, strukturerade arbetssätt och sinne för humor och gemenskap.

B-körkort är ett krav liksom goda kunskaper i svenska.

Denna Rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Ventilationsservice med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Anders Jansson. Vi ser fram emot din ansökan!                   

Sök senast den 2019-09-29

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-16
  Tjänstemän
  Ystad
  Försäljning/Marknad

  Serviceinriktad Kundsupport/Innesälj
  Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning. Försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsats...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-16
  Tjänstemän
  Skurup
  Ekonomi/Administration

  Rutinerad ekonomiassistent på deltid
  Ropack Materialhantering är ett familjeföretag som konstruerar och tillverkar produkter och anläggningar för intern materialhantering, automation och värme...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-12
  Tjänstemän
  Malmö
  Transport

  Transportledare med personalansvar
  Nu tas nästa steg i ett expansivt skede med syfte att förstärka och förbättra. Därför söker vi nu en driven Transportledare. I denna roll kommer du ha e...