logo-hireq-kopia3

Lönekonsult med redovisningsbakgrund

Tomelilla – Ekonomi/Administration – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Lönekonsult med redovisningsbakgrund

Om Cederblad & Co

Cederblad & Co är ett revisionsbolag med kontor i Kristianstad, Malmö, Tomelilla och Ystad. Sedan starten 1977 har Cederblad & Co hjälpt kunder med kvalificerade, värdehöjande tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Idag är vi 30 specialister –revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, lönekonsult samt andra redovisningskonsulter och ekonomer, som medverkar till att utveckla kundernas verksamhet och ekonomiska framtid. Vi hjälper alla typer av verksamheter och bolagsformer aktiebolag, handelsbolag/kommanditbolag, ekonomiska föreningar, ideella föreningar, kyrklig verksamhet, stiftelser och enskilda firmor.

Arbetsbeskrivning

Vi utökar och kommer nu att förstärka vår organisation med en lönekonsult med redovisningsbakgrund. Du kommer att arbeta med våra kunders löner, vilket innebär att du viss tid sitter ute hos vår kund och resten av din arbetstid på vårt kontor i Tomelilla.

Du sköter självständigt löner för våra kunder som är representerade från olika branscher med därtill olika avtal. Du är van att hantera olika lönesystem och kan snabbt sätta dig in i nya. Då tjänsten inte alltid motsvarar heltid kommer du också att arbeta med löpande redovisning och i viss mån även bokslut.

Profil

Vi söker dig som brinner för lön och har några års erfarenhet från att ha arbetat med lön, gärna som lönekonsult. Vi tror att du i grunden är redovisningsekonom men har fastnat för löneadministration på vägen och har inriktat dig på den typen av arbetsuppgifter. Du är konsultmässig i din personlighet och trivs med att ha många kontaktytor. Vidare gillar du att arbeta under eget ansvar och att vara företagets ansikte ut mot kunderna. B-kort är ett krav.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Cederblad & Co med HIREQ. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot din ansökan!

Sök senast den 2019-09-30

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-16
  Tjänstemän
  Ystad
  Försäljning/Marknad

  Serviceinriktad Kundsupport/Innesälj
  Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning. Försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsats...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-16
  Tjänstemän
  Skurup
  Ekonomi/Administration

  Rutinerad ekonomiassistent på deltid
  Ropack Materialhantering är ett familjeföretag som konstruerar och tillverkar produkter och anläggningar för intern materialhantering, automation och värme...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-12
  Tjänstemän
  Malmö
  Transport

  Transportledare med personalansvar
  Nu tas nästa steg i ett expansivt skede med syfte att förstärka och förbättra. Därför söker vi nu en driven Transportledare. I denna roll kommer du ha e...