logo-hireq-kopia3

Mjukvaruutvecklare – ledande produkter i en lärorik miljö, full av kompetens

Halmstad – Data/IT – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Anders Jansson
0705-477987
anders@hireq.se

Mjukvaruutvecklare – ledande produkter i en lärorik miljö, full av kompetens

Om Structab

Structab AB startades 1994 och är beläget på Slottsmöllan i Halmstad och ingår sedan 2012 i den danska KFA Group. Vi har en effektiv organisation som består av 13 anställda som har lång erfarenhet av utvecklingen inom elektronik som är avsedd för att arbeta i besvärliga miljöer. Vi arbetar med systemdesign, mjukvaruutveckling, hårdvara, produktion, service, försäljning och projektering av mobilutrustning, verksamhetssystem och trafikoptimerings-lösningar inom persontransport.

Structab AB har sitt säte i Halmstad och har dessutom ett kontor i Kungsbacka.
Tillverkning av våra produkter sker via lego på Propoint AB i Kungsbacka. Detta ger våra kunder en trygghet. Vårt system MegTax är marknadsledande i Skandinavien.

Arbetsbeskrivning

Vår arbetsplats är full av kompetens och i denna grupp är du nu välkommen att bidra med din kunskap och samtidigt få chansen att ta del av vår. Bolaget är personalmässigt litet och det innebär att vi behöver samarbeta och du ser det som en självklarhet att jobba över gränserna. Du kommer vara med om att utveckla framtidens taxametrar och trafikledningssystem. Inom området händer mycket och tekniken hos oss är långt framme. Som utvecklare hos oss arbetar du inom alla steg i produktutvecklingen som t.ex. framtagning av specifikationer från en produktidé till test och support av den färdiga produkten. Huvudsakligen jobbar du med utveckling av serverbaserade system, exempelvis webbaserade system för konfiguration, övervakning och kommunikation.  

Profil

För att tekniskt klara av din uppgift ser vi att du är väl bevandrad inom framförallt C#.NET, ASP.NET och SQL. Men även kunskaper inom C/C++, Java och Android är intressanta för oss.

Som person trivs du med att arbeta i omväxlande miljöer och du tycker om när det händer nya saker. Din kreativitet och engagemang uppskattas hos oss och du brinner såklart för problemlösning. Vi ser gärna att du är civilingenjör eller motsvarande inom elektro- eller datorsystemteknik eller har dokumenterad erfarenhet från detta på annat sätt. Svenska och engelska hanterar du väl både i tal och skrift, engelskan är viktig i kontakt med våra kunder utanför Sveriges gränser.

Denna Rekryteringsprocess

I denna rekryteringsprocess samarbetar Structab med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anders Jansson. Vi ser fram emot din ansökan.

Sök senast den 2019-10-10

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-16
  Tjänstemän
  Ystad
  Försäljning/Marknad

  Serviceinriktad Kundsupport/Innesälj
  Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning. Försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsats...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-16
  Tjänstemän
  Skurup
  Ekonomi/Administration

  Rutinerad ekonomiassistent på deltid
  Ropack Materialhantering är ett familjeföretag som konstruerar och tillverkar produkter och anläggningar för intern materialhantering, automation och värme...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-09-12
  Tjänstemän
  Malmö
  Transport

  Transportledare med personalansvar
  Nu tas nästa steg i ett expansivt skede med syfte att förstärka och förbättra. Därför söker vi nu en driven Transportledare. I denna roll kommer du ha e...