logo-hireq-kopia3

Arbeta som volontär? – välkommen in i gemenskapen

Halmstad – Försäljning/Marknad – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Anders Jansson
0705-477987
anders@hireq.se

Arbeta som volontär? – välkommen in i gemenskapen

Om Halmstad Hammers

Halmstad Hammers har inlett sin Hockeyettasäsong med tre raka segrar, vi hoppas att det fortsätter! Föreningen bildades 1967 och har sedan dess fostrat spelare, ledare, volontärer, anhöriga och en mängd andra intressenter. Vårt uppdrag är enkelt. Vi ska göra människor bättre. Vissa bli bättre som spelare. Andra som materialare, lagledare, kioskansvariga, biljettförsäljare, sponsorsäljare etc. Nu finns chansen för dig att bli en del av oss. Vi söker volontärer, alltså oavlönade medarbetare som vill växa med oss. Låter det intressant? I sådana fall får du gärna läsa vidare.

Arbetsbeskrivning

Som volontär får du chansen att medverka på matcher och/eller med andra uppgifter i föreningen. Allt styrs utifrån ditt intresse eller kunskap. Kanske är du en före detta kock och kommer briljera i vår kioskverksamhet eller så älskar du service och vill vara behjälplig som publikvärd, vid biljettkassorna eller liknande. Din lust att hjälpa föreningen är grundläggande för att det ska bli bra.

Får man betalt? Nja, volontärsarbete är inget man tjänar pengar på. Däremot kan andra förmåner vara aktuella, såsom mat, umgänge, erfarenhet, inträde mm. Volontärer är något av det viktigaste vi har och vi arbetar aktivt för att skapa en väl fungerande organisation för detta där det ska kännas värdefullt att ingå.

Områden vi behöver glada volontärer inom är:

 • Kioskverksamhet
 • Marknad- och kommunikation
 • Sponsorförsäljning
 • Publikvärdar
 • Evenemangsverksamhet
 • Matchorganisation

Profil

Vi söker dig som vill vara med och bidra till idrotten i Halmstad. Halmstad Hammers är en stor förening och sysselsätter 700 spelare, ledare och volontärer varje år. Våra matcher, framförallt a-lagsmatcherna är en stor inkomstkälla och ska den bli ännu större behöver vi öka upplevelsen för besökaren vid dessa matcher. Ett led i detta är en hög servicenivå. Därför kommer din servicevilja vara central, även andra egenskaper såsom engagemang, ansvarskänsla och samarbetsvilja är välkomna i dessa uppdrag. Grundläggande är din vilja och lust att hjälpa till.

Denna Rekryteringsprocess

I denna rekryteringsprocess samarbetar Halmstad Hammers med HIREQ. Välkommen att registrera dig och skriv en kort beskrivning om vem du är och inom vilket/vilka områden du främst är intresserad av. För ytterligare information kring denna tjänst är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anders Jansson. Vi ser fram emot din medverkan.

Sök senast den 2019-12-16

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-10
  Tjänstemän
  Skurup
  Ekonomi/Administration

  Ekonomiassistent/administratör
  Tjänsten passar dig som söker en bred och varierad tjänst där dina arbetsuppgifter kan innebära allt inom administration. Du kommer självständigt att ans...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-10
  Arbetare
  Kivik
  Teknik/Produktion

  Snickeriarbetare inredning
  Vitaby Snickerifabrik bygger trappor efter dina önskemål. Ingen trappa är den andra lik, så det finns inga färdiga paket att beställa. Vi sätter samman e...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-09
  Tjänstemän
  Malmö
  Försäljning/Marknad

  Innesäljare/Butikssäljare till JÄRNAB
  JÄRNAB Svetspartner AB är ett privatägt företag i Malmö som levererar industriförnödenheter, verktyg, svets-, slip,- och gasprodukter. Vårt huvudkontor ...