logo-hireq-kopia3

Säljare

Malmö – – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Olof Persson
0734-45 77 77
olof@hireq.se

Säljare

Om Glas In

Sedan 1986 tillverkar vi måttanpassade glas-/aluminiumpartier av bästa kvalitet. Allt från oisolerade uterumspartier till fullisolerade fasadpartier som står pall för vårt nordiska klimat.

Vi tillverkar även rumsavdelare i industridesign.

Vi har inga färdiga moduler eller standardmått. Därför kan ni bygga helt efter kundens önskemål. Har man inte tillgång till byggare, så förmedlar vi kontakten vidare till någon av våra utvalda och erfarna samarbetspartners.

Vår produktion, visning samt vårt huvudkontor ligger i Oxie, strax öster om Malmö. Vi har även visning och försäljning i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Som säljare hos oss på Glas In kommer du att ägna din tid i vår butik och fina utställning, åt försäljning av hela vårt sortiment av skjut- och vikdörrar. Du kommer även ha ett eget produktansvar för våra populära industripartier.

Detta innebär att du utöver kundkontakt även har kontakt med leverantörer, produktion samt hantverkare. I tjänsten ingår alla moment inom butiksförsäljning och i framtiden kan möjlighet till uppsökande försäljning finnas för rätt person.

Profil

Vi söker dig som har öga för design kombinerat med kunskaper eller stort intresse inom bygg. Försäljning ligger dig varmt om hjärtat och du är duktig på att vårda kunder samtidigt som du kommer till avslut inom försäljningen.

Som person är du social och positiv med en proffsig framtoning i kundmötet. Du tycker om när det är full fart och föredrar att ha många bollar i luften före stiltje. Andra personer skulle sannolikt kalla dig för ”vettig” och jordnära.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar körkort B. Känner du igen dig i denna profil kommer du passa in mer än bra hos oss på Glas In. Välkommen med din ansökan!


Denna Rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Glas In med HIREQ. För frågor och ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan.

Sök senast den 2019-12-01

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-11-12
  Arbetare
  Skåne
  Teknik/Produktion

  Byggsmed till Stål och Plåt i Sjöbo
  Stål och Plåt i Sjöbo har mycket att göra och rekryterar nu därför en allsidig byggsmed. Som byggsmed hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta bret...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-11-10
  Tjänstemän
  Skurup
  Ledning

  Biträdande Platschef
  Allt började 1936 då Harald Pohl, startade Pohls Industrier i Norrahammar. Företaget tillverkade inledningsvis diskbänkar, men övergick under 50-talet till...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-11-08
  Rekrytering
  Malmö

  Säljare
  Sedan 1986 tillverkar vi måttanpassade glas-/aluminiumpartier av bästa kvalitet. Allt från oisolerade uterumspartier till fullisolerade fasadpartier som stå...