logo-hireq-kopia3

Innesäljare som ÄLSKAR hög service!

Ystad – Försäljning/Marknad – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Innesäljare som ÄLSKAR hög service!

Om Svets och Tillbehör

Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt förbrukningsmateriel samt specialister på allt inom svetsning. Vi säljer även Metabo elverktyg och Atlas luftverktyg. Vi erbjuder uthyrning av svetsar, plasmaskärare och hanteringsutrustning. Vår hyrpark innehåller det senaste inom svetsmaskiner och vi utrustar maskinen enligt era önskemål, och givetvis med full garanti under hyrestiden. Reparationer av alla typer av svetsmaskiner och slangpaket utförs av personal auktoriserad för kalibrering och validering, service och reparationer på märken som Esab, Fronius, Kemppi, Hypertherm, Binzel och EWM. Leveranser sker dagligen med vår egen budbil inom hela Skåne och vi kan garantera snabba leveranser.

Arbetsbeskrivning

Vi har mycket att göra på Svets och Tillbehör och rekryterar därför ytterligare en ny medarbetare. Denna gång förstärker vi inom vår försäljning där vi söker ytterligare en innesäljare. I denna roll kommer du att arbeta med merförsäljning till våra befintliga kunder genom att leverera hög service och kundbemötande. Kontakten med kunderna sker främst genom mail och telefon. 

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats där vi alla jobbar tillsammans mot gemensamma mål! För rätt person finns goda förtjänstmöjligheter.

Profil

Vi söker dig med utpräglat högt servicemedvetande och som gillar kombinationen av hög service, nöjda kunder och försäljning. För att lyckas fullt ut i tjänsten ser vi gärna att du är intresserad av produkterna i vårt sortiment. Vi vill även poängtera att sortimentet består av mycket mer än enbart svetsprodukter! Din personlighet kännetecknas av enkelhet och kanske även en dos vetgirighet. Du älskar nöjda kunder!

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Svets och Tillbehör med HIREQ.  För ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-12-23

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-10
  Tjänstemän
  Skurup
  Ekonomi/Administration

  Ekonomiassistent/administratör
  Tjänsten passar dig som söker en bred och varierad tjänst där dina arbetsuppgifter kan innebära allt inom administration. Du kommer självständigt att ans...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-10
  Arbetare
  Kivik
  Teknik/Produktion

  Snickeriarbetare inredning
  Vitaby Snickerifabrik bygger trappor efter dina önskemål. Ingen trappa är den andra lik, så det finns inga färdiga paket att beställa. Vi sätter samman e...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-09
  Tjänstemän
  Malmö
  Försäljning/Marknad

  Innesäljare/Butikssäljare till JÄRNAB
  JÄRNAB Svetspartner AB är ett privatägt företag i Malmö som levererar industriförnödenheter, verktyg, svets-, slip,- och gasprodukter. Vårt huvudkontor ...