logo-hireq-kopia3

Chassimontör

Ystad – Teknik/Produktion – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Chassimontör

Om Tankmobil

Tankmobil AB är ett unikt företag som utvecklar och tillverkar specialanpassade tank- och bulkfordon för transport av vätskor, pulver och gaser. Vi är ett flexibelt och utvecklingsdrivet företag med konstruktion, svets, rörarbeten, el, pneumatik, hydraulik, ytbehandling och montering under samma tak. Vi finns sedan över 50 år i Ystad, har ca 50 anställda och är under stark tillväxt. www.tankmobil.se

Arbetsbeskrivning

Anslut till gänget som gör Sveriges mest spännande tunga fordon!

I tjänsten som Chassimontör hos oss på Tankmobil kommer du att arbeta i en bred och varierande roll där följande arbetsuppgifter kommer att vara aktuella:

Reparationer: kan omfattas av tankar som blivit buckliga eller vällt ute på vägarna, där man byter ut plåtar eller enbart reparerar t ex sprickor och liknande skador. I detta fallet förekommer svetsning i aluminium och rostfritt.

Överflyttar: nya chassi som utrustas enligt kundens önskemål. Demontage av befintlig tank från befintlig bil där montering därefter sker på nytt chassi. I detta fall förekommer svetsning i aluminium och rostfritt. 

Chassi montage: nya chassi anpassas till nya tankar i produktionen efter kundens önskemål. Arbetsuppgifter inom detta segment innehåller t ex montering av skåp, sandspridare, sidoskydd samt tillverkning av tillhörande hållare eller konsoler. I detta fall förekommer svetsning i svart samt rostfritt. 

Profil

Vi söker dig som är en mångkunnig verkstadsarbetare eller har talang och egenskaper för att bli det! Du är praktiskt lagd och tycker om att vara med att bygga tunga fordon från grunden. Du behöver nödvändigtvis inte vara fullfjädrad fordonsbyggare i dagsläget. Vi är villiga att satsa på dig om du har rätt inställning och grundläggande kunskaper som mekaniker eller motsvarande.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Tankmobil med HIREQ. Då det finns omgående behov av nya medarbetare tillämpar vi ett löpande urval. Detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi ber dig därför söka tjänsten omgående. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2019-12-15

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-10
  Tjänstemän
  Skurup
  Ekonomi/Administration

  Ekonomiassistent/administratör
  Tjänsten passar dig som söker en bred och varierad tjänst där dina arbetsuppgifter kan innebära allt inom administration. Du kommer självständigt att ans...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-10
  Arbetare
  Kivik
  Teknik/Produktion

  Snickeriarbetare inredning
  Vitaby Snickerifabrik bygger trappor efter dina önskemål. Ingen trappa är den andra lik, så det finns inga färdiga paket att beställa. Vi sätter samman e...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-09
  Tjänstemän
  Malmö
  Försäljning/Marknad

  Innesäljare/Butikssäljare till JÄRNAB
  JÄRNAB Svetspartner AB är ett privatägt företag i Malmö som levererar industriförnödenheter, verktyg, svets-, slip,- och gasprodukter. Vårt huvudkontor ...