logo-hireq-kopia3

Produktionscontroller

Ystad – Ekonomi/Administration – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Produktionscontroller

Om BLS Industries AB

BLS Industries AB är en av Skandinaviens ledande aktörer inom VVS med kända varumärken som Purus, Unidrain, Jafo och Trio Perfekta. Koncernen arbetar inom fyra produktområden: Golvbrunnar och rännor, Inomhusavlopp, Rostfri Sanitet samt Rostfri Inredning. BLS Industries är en familjeägd koncern som kännetecknas av korta beslutsvägar, kundfokusering och en stark finansiell ställning. Tillverkning sker på 3 produktionsställen i Sverige och koncernen har idag säljbolag i Norden och England. Idag arbetar cirka 300 i koncernen och omsättningen uppgår till ca 620 MSEK. Koncernens huvudkontor, den svenska försäljnings- och exportenheten ligger i Ystad. Även utveckling och produktion av plastdetaljer samt vårt logistikcenter ligger här.

Läs mer på www.blsindustries.se

Nu söker vi en Produktionscontroller.

Arbetsbeskrivning

Som Produktionscontroller hos oss arbetar du med att utveckla och upprätthålla korrekt informationsflöde till produktionen genom att arbeta både proaktivt och med uppföljning. Du gör relevanta analyser och rekommendationer för att möjliggöra effektivt beslutsarbete i produktionen och dess tillhörande områden. 

Du kommer arbeta nära CFO och är ansvarig för delar av bokslutsprocessen samt deltar i utvecklings- och förbättringsprojekt som är relaterade till ditt ansvarsområde. Dessutom ingår ansvar för internprissättningsrutiner och dokumentation kring dessa, samt att driva budgetprocessen i samråd med CFO.

Profil

Du har relevant högskoleutbildning i botten och har minst 5 års erfarenhet som controller inom tillverkande företag. Som person är du driven, självgående och ansvarstagande. Självklart har du en analytisk förmåga, är noggrann och strukturerad, i kombination med en hög social kompetens. Tjänsten innebär mycket kontakter med olika delar av organisationen, vilket ställer höga krav på din goda kommunikationsförmåga.

Tjänsten innebär mycket kontakt med produktionsenheterna vilket innebär resor i begränsad omfattning. B-körkort är ett krav, liksom goda kunskaper i engelska. Du är van användare av större affärs-och ekonomisystem.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar BLS Industries AB med HIREQ. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot din ansökan!

Sök senast den 2019-12-18

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-10
  Tjänstemän
  Skurup
  Ekonomi/Administration

  Ekonomiassistent/administratör
  Tjänsten passar dig som söker en bred och varierad tjänst där dina arbetsuppgifter kan innebära allt inom administration. Du kommer självständigt att ans...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-10
  Arbetare
  Kivik
  Teknik/Produktion

  Snickeriarbetare inredning
  Vitaby Snickerifabrik bygger trappor efter dina önskemål. Ingen trappa är den andra lik, så det finns inga färdiga paket att beställa. Vi sätter samman e...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2019-12-09
  Tjänstemän
  Malmö
  Försäljning/Marknad

  Innesäljare/Butikssäljare till JÄRNAB
  JÄRNAB Svetspartner AB är ett privatägt företag i Malmö som levererar industriförnödenheter, verktyg, svets-, slip,- och gasprodukter. Vårt huvudkontor ...