logo-hireq-kopia3

Eftermarknadschef till BCC i Landskrona

Landskrona – Försäljning/Marknad – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Anders Jansson
0705-477987
anders@hireq.se

Eftermarknadschef till BCC i Landskrona

OM BCC AB

 

 

Vi på BCC Plant the Planet tror starkt på vår affärsidé om att leverera all utrustning och know-how inom fröproduktion, täckrots- samt sticklingsproduktion. En av våra viktigaste styrkor är därför att hitta kompletta kundanpassade lösningar för både små och stora företag.

 

BCC har sen vi grundades 1987 etablerat ett världsomspännande nätverk av specialister, där vi samarbetar med skogskonsulter, fröorganisationer, forsknings-och utvecklingscentra samt specialister inom skogsplanskolor. Vårt breda nätverk har varit en del av nyckeln till att kunna erbjuda kompletta helhetslösningar inom både återbeskognings program samt projekt mot kommersialiserad skogsindustri.

Vår kunskap och erfarenhet, vårt engagemang och hårda arbete i kombination med hög kvalitet och servicevilja har givit oss en världsledande position. Vi har arbetat och gjort projekt på över 80 olika platser i världen och förstår vikten av att kommunicera nära med våra kunder. Vi på BCC Plant the Planet strävar ständigt efter att bli en kompetent samarbetspartner snarare än en ren försäljningsorganisation som enbart levererar utrustning. Dessutom är vi också stolta över att vi med vårt arbete bidrar till att göra världen lite grönare!

Arbetsbeskrivning

Vi välkomnar dig till en helt ny framtagen roll på bolaget, vilket också innebär att du kommer få chansen att vara med om att leda arbetet och bidra till rollens innehåll. Ditt uppdrag är att bygga upp och utveckla eftermarknadsfunktionen, detta baseras på nytänkande framåt och förädling av nuvarande arbete som görs och idéer som finns inom området eftermarknad. Viss leverans finns men i och med denna tillsättning kommer organisationen på plats och vi kommer snabbt se ROI. Framåt kommer BCC kunna erbjuda en helhetslösning från ax till limpa vilket främjar både kunder och BCC. Många kontakter finns runt om i världen men även här behöver du säkra dessa och i en del fall skapa nya.

Mer konkret handlar det om att tillsammans med företagets övriga funktioner säkerställa support och service till våra kunder samt upprätta och sälja serviceavtal. Utöver det så blir du en viktig del i ledningsgruppen och kommer få personalansvar för ca 5 st kompetenta medarbetare på din avdelning.

Din omgivning består av medarbetare och kollegor med mångårig erfarenhet och det finns många bra idéer som i dag inte blir verklighet. En fördel som vi ser det är att du kommer in i en platt organisation som har möjlighet att ta snabba beslut.

I rollen ingår både resor till och kontakt med olika kunder och samarbetspartners runt om i världen.

Profil

Vi ser att du har en framåtlutad personlighet som klokt och sansat rör dig framåt där prestige och vinst är något du delar med andra och inte bara är något som får stå för dig. Här är det viktigt att vara flexibel och en lagspelare, framförallt internt. Externt handlar det mycket om att vara lyhörd och att kunna läsa kunder och omgivning beroende på vilken del av världen du diskuterar med. Din engelska blir ovärderlig i dessa situationer såklart.

Du har ett stort affärsintresse med en säljande profil som för den delen inte gör avkall på ditt sätt att på ett framgångsrikt sätt leda andra. Ditt driv och engagemang att sätta saker på plats, att nå fram och att knyta ihop säcken är viktig i denna tjänst. Din profil innehåller också kunskapen att organisera och strukturera. Även din tekniska förståelse kommer väl till pass.

Din bakgrund har troligtvis med någon form av komplex försäljning att göra, gärna åt det tekniska hållet där du på ett innovativt sätt lyckosamt bidragit till kloka affärer och långa samarbeten. Intresse och förståelse för teknik är viktigt. Högst troligt kommer du från en eftermarknadsorganisation. Du har en vana i att formulera avtal och din lyhördhet kommer väl till pass i kontakt med kunder och marknad då det handlar om att veta vad som eftersöks. Vi ser gärna att du arbetat inom tillverkande industri och erfarenhet från arbete internationellt.

Denna Rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar BCC AB med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Anders Jansson. Besök gärna och BCC:s hemsida, http://www.bccab.com/sv/. Vi ser fram emot din ansökan!                   

Sök senast den 2020-03-12

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-02-24
  Arbetare
  Ystad
  Teknik/Produktion

  Resande servicetekniker med världen som arbetsplats
  ASFT är ett växande företag beläget utanför Köpingebro. Idag är vi 27 anställda som arbetar med att förse kunder från hela världen med friktionsmätn...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-02-24
  Arbetare
  Malmö
  Data/IT

  SERVICETEKNIKER - med driv och passion!
  Serviceakuten har varit verksamma inom branschen i över 15år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-02-21
  Arbetare
  Hammenhög
  Restaurang/Service

  Caféansvarig
  Vi som driver Gunnarshögs gård heter Erik, Anja, Lisbeth och Gunnar. Vi har förmånen att bo och verka på det natursköna Österlen, i ett böljande landska...