logo-hireq-kopia3

Revisionsansvarig

Ystad – Ekonomi/Administration – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Revisionsansvarig

Om Vision Revision

Visionrevision startade i juni 2013 då Per Larsson och Håkan Ahlquist fick frågan om de ville ta över EY-kontoret i Ystad där de arbetade – de tvekade inte en sekund. Att driva en egen byrå kändes som ett naturligt steg med tanke på deras långa erfarenhet inom branschen. De lärde känna varandra runt millennieskiftet när de jobbade tillsammans i Skurup. 2010 flyttades kontoret till Ystad.

Visionrevision finns idag på två orter i Skåne ett i Ystad och ett mindre kontor i Falsterbo. I det så kallade A-huset mitt emot Österportstorg i centrala Ystad sitter sju av nio medarbetare – i folkmun är huset kanske mer känt som Folketshus eller Starshine-huset och förknippas nog mer med nöjen än med siffror. Men för oss är steget inte så stort som man kan tro. Företagande handlar om så mycket mer än siffror – att förverkliga affärsidéer och visioner och göra dem livskraftiga. Visionrevision har också ett mindre kontor i Falsterbo, där arbetar Ann-Helen Larsson, som också är auktoriserad revisor.

Arbetsbeskrivning

Vi på Visionrevision erbjuder dig som medarbetare större frihet och ett humant arbetssätt. Vi vill kunna ge dig genuina förutsättningar för att du i din tur ska få möjlighet att ge den service och kompetens som våra kunder förväntar sig att få, av en mindre byrå. Stort engagemang, trygghet och kompetens. 

Som revisionsansvarig kommer du att ta emot dina egna uppdrag samtidigt som du är ansvarig för att driva vår revisionsavdelning uppåt och framåt. Som revisor hos oss arbetar du närmre dina kollegor och dina kunder. Du har ett nära samarbete med dina kunder där du reviderar vad som hänt, men även ser framåt där du agerar bollplank och rådgivare i vad som komma skall. Våra kunder är av skiftande storlek inom olika branscher. Detta ger dig flexibilitet och omväxling. I din roll som påskrivande revisor reviderar du våra kunders räkenskaper och finns till hands i strategiska och finansiella frågor. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att ge expertis inom allt från redovisning till revision. Välkommen till oss på Visionrevision!

Profil

Du är en auktoriserad revisor och arbetar kanske idag hos någon av branschens större byråer, där du nu vill ta med dig din grundläggande metodik och praktisera den i en mindre organisation. Du värdesätter att få tiden att ge det lilla extra i form av engagemang snarare än antalet arbetade timmar.  Vi tror att ditt ansvarstagande sätt och eget driv är egenskaper som kommer väl till användning hos oss. I gengäld ger vi dig möjligheten att disponera din tid friare utefter dina egna behov. Du strävar efter att ta ansvar för dina egna uppdrag och gör detta med en blandning av professionalitet, energi och passion.

Du har högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi med inriktning av revision. Vi tror att du har åtminstone ett par års erfarenhet som revisor. Vi ser det som meriterande om du har med dig kompetens och vilja att utveckla vår byrås egen metodik. Detta kan gälla allt från kvalitetshöjande arbetsmetodik till tankar och idéer om digitalisering. God svenska i tal och skrift är ett krav, likaså körkort B.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Visionrevision med HIREQ. För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2020-08-02

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster