logo-hireq-kopia3

Teknisk Projektledare till Halmstad Energi och Miljö

Halmstad – Teknik/Produktion – Bemanning

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Teknisk Projektledare till Halmstad Energi och Miljö

Om HEM

Vi levererar en så enkel sak som trygghet.

Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du? Är du en erfaren energiingenjör med intresse för energieffektiviseringar och fjärrvärme? Slår ditt hjärta en volt när du tänker på miljösmarta lösningar? Då kanske du är vår nästa Tekniska projektledare i gänget på Energitjänster!

Om Avdelningen

För oss är energitjänster framtiden, och vi ser att det kommer hända otroligt mycket de kommande åren inom energibranschen. Nu behöver vi en stark spelare som kan hjälpa oss dit och samtidigt vara med och bygga upp laget på Energitjänster. Som Teknisk Projektledare på Energitjänster landar du på en avdelning med mycket skratt och en stark gemenskap. Alla arbetsprocesser är inte till 100% färdiga, men vi har en fin basstruktur och en stark vilja att bygga vidare på nya effektiva arbetssätt för att på bästa sätt hjälpa våra kunder.

Dina Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga ansvar som Teknisk projektledare är att arbeta med långsiktiga energitjänsteavtal till våra stora kunder. Våra energitjänsteavtal kan se väldigt olika ut, och du behöver använda viss kreativitet för att kombinera våra olika tjänster.

Du kommer att

• Efter projektering och införsäljning ta vid, ro projektet iland och se till att budget och tidplan hålls.

• Driva projekt avseende fjärrvärme och fjärrkyla och energi- och miljötjänster.

• Ansvara för att genomföra startmöte, byggmöte, slutbesiktning samt avrapportering till kundansvarig.

Din Profil

På Energitjänster är bordet som sagt ännu inte färdigdukat, utan det krävs att du kan skapa din egen struktur och hålla den och dina deadlines.

Utöver det har du:

Krav

• Högskoleutbildning inom energi

• 3-5 års erfarenhet av att arbeta som energiingenjör, elingenjör eller liknande.

Meriterande

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen

• Kunskap om fjärrkyla, fjärrvärme och/eller ventilation

Du är lojal, hängiven och rätt seg. Du ger alltså inte upp i första taget, inte ens när det kör ihop sig (för det gör det väl överallt ibland?). Självklart identifierar du dig med våra värderingar- engagemang, öppenhet, ansvar och omtanke.


Denna Rekryteringsprocess

I detta bemanningsuppdrag samarbetar vi med Hireq vilka också kommer att vara din arbetsgivare. Uppdraget är till en början året ut men kan komma att förlängas. Möjlighet till anställning på Halmstad Energi och Miljö kan bli aktuellt.

Vi tillämpar löpande urval så välkommen med din ansökan så fort som möjligt.

Frågor om tjänsten, kontakta anders@hireq.se

Sök senast den 2020-07-16

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster