logo-hireq-kopia3

Driftskoordinator

Ystad – Hushållsnära tjänster – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Driftskoordinator

Om Hemrex AB

Hemrex AB är ett spännande företag som idag erbjuder sina tjänster i Ystad, Lund och Kristianstad med omnejd. Hemrex förenklar vardagen för både privatperson och företagare och har ett brett sortiment av tjänster.

Hemrex tillhandhåller bl.a. städtjänster, seniorservice, trädgårdstjänster, läxhjälp, barnpassning, mindre hantverks- och renoveringsarbete, fönsterputs, flytt och budservice och mycket mer.

Arbetsbeskrivning

Som Driftkoordinator på Hemrex kommer du att ingå i en driftsgrupp i Ystad som tillsammans driver och ansvarar för samtliga avdelningar på företaget.

Mer konkret innebär tjänsten arbetsledaransvar för bolagets anställda. Dina dagar består i en variation mellan planering av scheman, att ge support och stöd till dina medarbetare ute på fältet och att lösa mer praktiska frågor utifrån ett kundbehov. Du finns tillhands för dina medarbetare ute på fältet och kommer även att vistas en del ute hos dem. Din bas kommer att vara i Ystad men när behov uppstår åker du till  på något av de andra kontoren i Kristianstad eller Lund.

I denna tjänst kommer du också att vara ansvarig för Hemrex bilflotta. Det är du som administrerar flottan för service och underhåll.

Profil

Vi tror att du har erfarenhet av att koordinera en verksamhet med en större antal medarbetare och har en naturlig ledarförmåga. För att bli lyckosam i tjänsten krävs att du trivs med ett högt tempo och inte stressas av att ha många bollar i luften samtidigt. Ditt signum är god planering, och du har ett organiserat och strukturerat arbetssätt. Självklart är du van att arbeta digitalt i större affärssystem och Excel.

För att kunna vägleda och stötta din grupp behöver du nödvändigtvis inte ha arbetat inom vår bransch tidigare. Det räcker att du är en händig hemmafixare och har därför lätt att sätta dig in i de problem som kan uppstå ute hos kund. 

Du är duktig på att kommunicera och skapar därmed förtroende hos dina medarbetare. Är du dessutom en slutförare utav rang och har stort engagemang i arbetet, är det egenskaper vi värderar högt. B-körkort är ett krav. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.

 

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Hemrex med HIREQ. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sök senast den 2020-07-26

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster