logo-hireq-kopia3

Produktionsmedarbetare Trä till familjära Gebo

Ystad – Teknik/Produktion – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Produktionsmedarbetare Trä till familjära Gebo

Gebo - kvalitetsdörrar sedan 1939

Det må låta som en klyscha när vi säger att en dörr från Gebo är möjligheternas dörr. Men det är faktiskt precis vad den är. Utifrån våra standardmodeller kan varje kund genom sina tillval få en alldeles unik dörr. I snickeriet anpassar våra skickliga snickare dörrarna efter olika behov och ger dem vitt skilda uttryck.

Gebo Snickerier finns i Glemmingebro, på skånska Österlen. Vårt kontor och snickeri ligger vägg i vägg, vilket ger oss korta beslutsvägar och innebär att vi alla har en stark känsla för våra produkter. Vi som arbetar på kontoret behöver bara öppna dörren till snickeriet och känna doften av nytt, friskt trä för att påminnas om att vi sysslar med hantverk. Det är en doft vi aldrig tröttnar på.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare hos oss får du möjlighet att arbeta i en produktion som kännetecknas av hög kvalitet och en familjär framtoning. Då vi är ett mindre företag kommer du få möjlighet att vara en del i hela vårt flöde i produktionen. Allt när det kommer till bearbetning av trä, både i konventionella bearbetningsmaskiner till vår CNC-styrda fräs, till slipning och målning av våra helt kundanpassade dörrar. Våra medarbetare är alla en del av Gebo-familjen och vi både tror och hoppas att detta är något som är unikt för oss på Gebo. Vill du börja för att stanna? Välkommen till oss!

Profil

Vi söker dig som själv trivs bäst i det mindre företaget där du blir en viktig lagspelare. Du har en lättsam personlighet som kort och gott tycker om ditt arbete. Har du någon form av träteknisk bakgrund är detta meriterande men inget krav från vår sida. Däremot är du praktiskt lagd och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har inte tummen mitt i handen utan har snarare naturligt lätt för yrket och är intresserad. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du behärskar mätteknik och ritningsläsning utan problem.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Gebo med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2020-09-30

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-09-17
  Tjänstemän
  Ystad
  Drift/Underhåll

  Operativ Servicechef
  Agrotech har mer än 30 års erfarenhet inom teknik för lantbruk och har under dessa år varit med om en fantastisk utveckling där elektroniska kontroll- och ...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-09-17
  Arbetare
  Halmstad
  Drift/Underhåll

  Servicetekniker inom ventilation
  I rollen som servicetekniker inom ventilation hos oss på Ventilationsservice Magnus Kristiansson kommer du att arbeta brett med installation, service och under...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-09-17
  Tjänstemän
  Skåne/Halland/Småland/Västra Götaland
  Teknik/Produktion

  Servicetekniker inom plastindustrin
  Labotek Nordic AB levererar kompletta lösningar till nordisk plastindustri så väl som kringutrustning till tillverkande plastföretag i Norden Vi representer...