logo-hireq-kopia3

Inköpschef

Simrishamn – Inköp/Logistik – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Inköpschef

Om SimFAS Sweden AB

SimFAS Sweden AB startades i Simrishamn i mitten på sjuttiotalet under namnet Adheseal. 1997 övertogs företaget av Lyckeby-koncernen. 2013 fick företaget nya ägare och bytte namn till SimFAS Sweden AB. 2018 invigde vi våra nya fabriker på Fabriksgatan 13 i Simrishamn. I mars 2019 fick företaget nya majoritetsägare. Idag produceras ca 6 500 ton spackel, lim, tät och fogmassor. Vi är 32 anställda och omsätter ca 100 miljoner SEK 2020.  

SimFAS Sweden AB befinner sig i en spännande tillväxtresa och söker nu en Inköpschef.

Arbetsbeskrivning

I denna spännande roll kommer du tillsammans med VD att vara ansvarig för att utveckla inköpsorganisationen. Ditt primära uppdrag blir att utveckla inköp och logistik kring bolagets varuförsörjning för produktion. 

Som Inköpschef hos SimFAS kommer du att arbeta med leverantörer och distributörer i hela Europa. Rollen innebär att arbeta med utveckling av befintliga leverantörer samtidigt som du letar nya och hållbara leverantörer. Du har ett nära samarbete med R&D, Site- och Sales manager. Då bolaget befinner sig i tillväxt kommer stort fokus att ligga på våra inköpsprocesser. Till din hjälp har du en kompetent ledningsgrupp. Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan strategiska frågor och mer operativt inköpsarbete. Du kommer även att ansvara för alla uppdateringar i vårt affärssystem Microsoft Navision, gällande priser, MOQ, ledtider mm.

Profil

Du är en rutinerad och erfaren inköpare med god förståelse och gärna erfarenhet av inköp inom Private Label. Vi ser det som en merit om du dessutom har vana av inköp inom färg/kemi/emballage. Vi tror att du har erfarenheten från en ledande roll och brinner för att vara med i en tillväxtfas där din insats blir avgörande för bolagets utveckling. Självklart har du arbetat med förhandling på hög nivå och då gärna internationellt, eftersom många av våra leverantörer befinner sig i andra EU-länder. 

Som person är du ihärdig, målinriktad och envis i din strävan att nå resultat. Du är som bäst när du får växla mellan strategiskt och mer operativt arbete. Vidare är du är skicklig i kommunikation då rollen innebär många kontaktytor och ställer därmed höga krav på din förmåga. Du kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal som skrift, och det är en merit om du dessutom har kunskaper i tyska. Du har god vana av att arbeta i större affärssystem. Körkort B är ett krav. Då tjänsten innebär en del resor bör du ha en privat situation som tillåter detta.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar SimFAS Sweden AB med HIREQ. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök senast den 2020-08-31

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-08-13
  Tjänstemän
  Ystad

  #näringslivystad - tillsammans mot Corona!
  Vi är många som blir drabbade på olika sätt i virusets framfart. Såväl anställda som företagare försätts i situationer vi inte kunnat förutspå och s...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-08-13
  Tjänstemän
  Malmö
  Transport

  Transportledare med personalansvar
  Nu tas nästa steg i ett expansivt skede med syfte att förstärka och förbättra. Därför söker vi nu en driven Transportledare. I denna roll kommer du ha e...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2020-08-13
  Tjänstemän
  Lund
  Bygg och anläggning

  PLATSCHEF inom trädgård & fastighetsskötsel
  I denna roll kommer du att vara vår nyckelperson i bolaget där du får möjlighet att arbeta nätverksskapande och kundfokuserat. Du bär ansvaret för verksa...