logo-hireq-kopia3

Stationschef

Ystad – Ledning – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Stationschef

Om Radio Active

Den 10 juni 1995 hördes den första sändningen över frekvensen 103.9 MHz – Radio Active var född. Stationen har utvecklats till en av Sveriges största närradiostationer med höga lyssnarsiffror genom åren. Vi är idag en förening som sänder radio på fyra frekvenser i sydöstra Skåne samt en kanal på nätet. Hos oss finns en mix av anställda medarbetare och ideella krafter som producerar radiosändningarna.

Arbetsbeskrivning

Med fokus på ledarskap, det kommersiella, våra medlemmar och hela organisationens utveckling söker nu Radio Active en stationschef där tillträde kommer att vara under första kvartalet 2021. Du kommer att vara ansvarig för hela vår organisation så att både anställda och medlemmar trivs och presterar framgångsrikt både som individer och i grupp. I din vardag kommer du ytterst ansvara för såväl operativa som strategiska frågor med allt från ekonomi och försäljning till människor, teknik och visioner om framtiden. Vi hoppas kunna erbjuda dig en stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att tillämpa din breda kompetens och din personlighet. Till oss kommer du för att säkerställa Radio Actives vidare framgångar. Du har budgetansvar och rapporterar direkt till styrelsen. Tjänstens omfattning kan diskuteras för att passa optimalt med dina önskemål.

Profil

Vi kommer lägga stor vikt vid din fallenhet att kunna leda och motivera dina medarbetare. Hos oss finns såväl anställda som ideellt arbetande medlemmar. Denna mix har varit och är en stor del av vår framgång och vår dynamik. Den ställer samtidigt krav på dig i din roll att förstå och utveckla en organisation där förutsättningarna i vissa avseenden skiljer sig från vad gemene man är van vid som ledare. Därför tror vi att erfarenhet av personalansvar i företagarvärlden är en förutsättning, samt att högskolestudier och vana från föreningsliv är starkt meriterande. Du tycker om den kommersiella delen av tjänsten där du får vara med att leda utvecklingen, försäljningen och marknadsbiten. Det ger dig en extra kick som tilltalar din tävlingsinstinkt där du lyfter laget som du leder. Vi ser gärna att du är en motiverande och rättvis förebild och vi ser dig som någon med en entreprenörsanda. 

Rollen är bred med många kompetensområden. Såklart finns det specialistområden även hos oss. Våra duktiga medarbetare och medlemmar sköter allt från teknik till radioprat. Men har du talang inom något mer specifikt område som en Radiokanal kan ha nytta av är det såklart bara positivt för vår verksamhet och dina möjligheter att lyckas tillsammans med oss.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Radio Active med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2021-01-21

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-01-14
  Arbetare
  Ystad
  Restaurang/Service

  Kock med spetskunskaper till Saluhallen
  I över hundra år har Saluhallen i Ystad varit en mötesplats för människor. Nu öppnar denna mötesplats igen för att erbjuda musik och mat av hög kvalit...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-01-13
  Rekrytering
  Ystad

  Undersköterska
  Vårda Ögon Österlen tillhör det familjeägda bolaget Vårda Sverige AB och drivs i privat regi som har vårdavtal med Region Skåne avseende ögonmottagning...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-01-07
  Tjänstemän
  Ystad
  Vård/Omsorg

  Medicinsk sekreterare
  Vårda Ögon Österlen tillhör det familjeägda bolaget Vårda Sverige AB och drivs i privat regi som har vårdavtal med Region Skåne avseende ögonmottagning...