logo-hireq-kopia3

Redovisningskonsult

Kristianstad – Ekonomi/Administration – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Redovisningskonsult

Om Cederblad & Co AB

Cederblad & Co är ett revisionsbolag med kontor i Kristianstad, Malmö, Tomelilla och Ystad. Sedan starten 1977 har Cederblad & Co hjälpt kunder med kvalificerade, värdehöjande tjänster inom revision, redovisning och rådgivning. Idag är vi 30 specialister –revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter, lönekonsult samt andra redovisningskonsulter och ekonomer, som medverkar till att utveckla kundernas verksamhet och ekonomiska framtid. Vi hjälper alla typer av verksamheter och bolagsformer aktiebolag, handelsbolag/kommanditbolag, ekonomiska föreningar, ideella föreningar, kyrklig verksamhet, stiftelser och enskilda firmor.

Arbetsbeskrivning

Vi har många nöjda kunder och behöver därför förstärkning på vårt kontor i Kristianstad. Du kommer att arbeta med hela bredden inom redovisning och du har eget kundansvar. På Cederblad & Co levererar vi stort kundvärde, vilket betyder att du har möjlighet, att utöver redovisningsbiten få vara en rådgivare till våra kunder. Detta tror vi skapar trygghet. Du bidrar såklart även med kompetens till ekonomifunktionen hos kunden.

I dina arbetsuppgifter ingår allt från kontoavstämningar till att helt sköta all löpande redovisning, göra årsbokslut, deklarationer och årsredovisningar. Du hanterar även skatteinbetalningar och ibland även kontakter med myndigheter och övriga kontaktytor som berör din kund. Vi ser det som en stor fördel att våra redovisningskonsulter finns på plats ute hos våra kunder. Därför uppmuntrar vi till så hög fysisk kundnärvaro som möjligt.

Profil

Vi söker dig som arbetar som redovisningskonsult idag och vill prova en annan byrå, men även dig som har arbetat med ekonomi på ett företag och skulle vilja jobba som konsult istället. Det viktiga är att du trivs med högt tempo och många kontaktytor vilket innebär att du har en hög social förmåga. Du tycker om att finnas till hands och delar gärna med dig av dina kunskaper inom hela ditt kompetensområde. Vi tror därför att du trivs med ett självständigt arbetssätt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du är analytisk och skaffar dig lätt en helhetsbild av vad som ska göras och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och system. Vidare är du flexibel, kommunikativ och bra på att skapa relationer.

Du behärskar de arbetsuppgifter som ligger på redovisningskonsultens bord såsom löpande redovisning, bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Då vi gärna ser att du finns på plats fysiskt hos våra kunder bör du föredra detta före en helt stationär tjänst på vårt kontor. Därmed tror vi att du även har en hög förmåga att själv kunna planera din tid på ett effektivt och bra vis.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Cederblad & Co med HIREQ. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot din ansökan!

Sök senast den 2021-01-24

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-01-14
  Arbetare
  Ystad
  Restaurang/Service

  Kock med spetskunskaper till Saluhallen
  I över hundra år har Saluhallen i Ystad varit en mötesplats för människor. Nu öppnar denna mötesplats igen för att erbjuda musik och mat av hög kvalit...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-01-13
  Rekrytering
  Ystad

  Undersköterska
  Vårda Ögon Österlen tillhör det familjeägda bolaget Vårda Sverige AB och drivs i privat regi som har vårdavtal med Region Skåne avseende ögonmottagning...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-01-07
  Tjänstemän
  Ystad
  Vård/Omsorg

  Medicinsk sekreterare
  Vårda Ögon Österlen tillhör det familjeägda bolaget Vårda Sverige AB och drivs i privat regi som har vårdavtal med Region Skåne avseende ögonmottagning...