logo-hireq-kopia3

Allround medarbetare för produktion och lager

Ystad – Lager/Logistik – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Allround medarbetare för produktion och lager

Om Allbäck Linoljeprodukter AB

Strax utanför Ystad har vi vår verksamhet, här lever vi vår dröm. Allbäcks linoljefärg innehåller inga lösningsmedel och den ska inte heller spädas med några lösningsmedel. Den består av avslemmad, steriliserad linolja och av naturliga pigment. Hos oss hittar du linolja, linoljekitt, linsåpa, linoljevax, emulsionsfärg och linoljefärg i många omtyckta nyanser, i allt från grön umbra till engelsk röd.
Vi har ett enburksystem, samma färg ute som inne och samma färg till samtliga strykningar. Vår linoljefärg har en volymtorrhet på 100 procent täcker mellan 15 och 25 kvm/liter och orkar inom 24 timmar. Dessutom är den emissionstestad och miljögodkänd av Arbetsmiljöverket, Riksantikvariatet och Statens Fastighetsverk.

Allt från kallpressad linolja till linoljefärg

Historien om Allbäcks linoljefärg startade 1982, när både Sonja och Hans Allbäck var sjuka och letade efter nya möjligheter att försörja sig. Via ett hembygdsmuseum fick de kontakt med många gamla hantverkare som berättade om historiska material. Med denna kunskap kombinerat med praktiskt arbete formulerade de drömmen om det goda arbetet. Om en återgång till ett hantverk med en miljövänlig linolja, till att skapa en egen linoljefärg, utan miljöfarliga lösningsmedel.

Linolja en del av svenskt måleri sedan 1500-talet

Redan i 1500-talets Sverige började linolja användas som bindningsmedel i målarfärg och sedan dess har det använts vid målning av fönster, dörrar, snickerier och möbler. I dag har begreppet linoljefärg blivit ett samlingsnamn på en mängd olika produkter som innehåller linolja som bindningsmedel. Allbäcks linoljefärg är tillverkad av svensk, kallpressad, avslemmad, filtrerad, steriliserad och vällagrad, kokt linolja. Den tillverkas utan lösningsmedel och ska inte heller spädas med något lösningsmedel. Kulörerna tillverkas av Titanoxid, Järnoxid, Kromoxidgrönt och Ultramarinblå. I jämförelse med moderna alkyd och plastfärger täcker Allbäcks linoljefärger mer än dubbla ytan. Därför blir priset marknadens lägsta räknat per kvadratmeter.

Sonja och Hans vill nu dra sig tillbaka och vi söker därför en ny Hans.

Arbetsbeskrivning

Vad gör då Hans om dagarna? Som ofta i mindre företag innehåller arbetet på Allbäck Linoljeprodukter många olika arbetsuppgifter. Du kommer att köra truck för att flytta större kärl till olika stationer för beredning och serva färgproduktionen med råvaror för framställning av färg. Vidare kommer du att arbeta med fyllning av färdiga produkter, tillverkning av kitt samt lagerarbete som packning, lastning och lossning. Du är också företagets hustomte som ser till att gården är skottad, att maskinerna är väl underhållna och du kan fixa en trasig maskin om så krävs.

Profil

Vi söker dig som är en allsidig praktiker med huvudet på skaft. Söker du en tjänst där du får ta stort ansvar, tänker som om företaget vore ditt eget och vill ingå i en liten familjär personalgrupp? Då tror vi att tjänsten kan passa dig.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, såsom noggrannhet, ordning och reda och social kompetens. Du har också god teknisk förståelse och kan hantera både truck och lastmaskin när så krävs. Men det viktigaste av allt är att du är en lagspelare som tar ditt jobb på stort allvar och att du vill lära dig vår verksamhet.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Allbäcks Linoljeprodukter med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Då vi gör ett löpande urval ser vi gärna din ansökan så fort som möjligt.

Sök senast den 2021-01-20

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-01-14
  Arbetare
  Ystad
  Restaurang/Service

  Kock med spetskunskaper till Saluhallen
  I över hundra år har Saluhallen i Ystad varit en mötesplats för människor. Nu öppnar denna mötesplats igen för att erbjuda musik och mat av hög kvalit...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-01-13
  Rekrytering
  Ystad

  Undersköterska
  Vårda Ögon Österlen tillhör det familjeägda bolaget Vårda Sverige AB och drivs i privat regi som har vårdavtal med Region Skåne avseende ögonmottagning...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-01-07
  Tjänstemän
  Ystad
  Vård/Omsorg

  Medicinsk sekreterare
  Vårda Ögon Österlen tillhör det familjeägda bolaget Vårda Sverige AB och drivs i privat regi som har vårdavtal med Region Skåne avseende ögonmottagning...