logo-hireq-kopia3

Teknisk säljare

Lund – Försäljning/Marknad – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Teknisk säljare

Om Multivac

Sedan 1961 har den tyska koncernen Multivac levererat förpackningsmaskiner till kunder världen över. Koncernen är branschledande när det kommer till den tekniska utvecklingen av förpackningsmaskiner förlivsmedels och medical-industrin. Vårt svenska bolagär inne i en expansiv fas och behöver därför utöka med ytterligare en account manager. Du är en driven sådan med god kunskap inom livsmedelsindustrin och är väl insatt i deras processer.

Att vara en del av Multivac

Som Multivac-medarbetare blir du en del av en platt organisation med drygt 30 skickliga kollegor som ställer upp för varandra i vått och torrt. Vi har fördelarna av att vara ett litet bolag, men musklerna av ett stort då vi har en stöttande storkoncern bakom oss Vi satsar på våra anställda och arbetar hårt för att de ska känna sig sedda och hörda.
Stämningen i företaget är A och O för oss. Vi gör gemensamma aktiviteter både centralt och avdelningsvis där fokus ligger både på utbildning och trivsel.

Vi vill se dig utvecklas och växa!
För oss är det viktigt att du som anställd känner att du får den utveckling och kompetens som du behöver. Du får därför en gedigen introduktion till såväl våra produkter som vår organisation. Är du en person som brinner för att vidareutbilda dig inom områden som du har användning för i ditt arbete, så finns här inget hinder. Vi vill gärna behålla våra medarbetare och ser utveckling inom organisationen som något positivt.

Arbeta med den senaste tekniken inom förpackningsindustrin
Som account manager hos Multivac AB är du en i teamet som får ta del av den allra senaste och världsledande tekniken inom förpackningsbranschen. I rollen kommer du att driva säljaktiviteter och ansvara för hela processen, från att väcka intresse hos såväl nya som gamla kunder, till att presentera den perfekta lösningen efter kundens behov.

Vem är du?

Du är en fullfjädrad säljare som älskar att komma till avslut. Driven av nya affärsmöjligheter söker du nya vägar när de gamla är stängda. Det viktiga för oss är att du är en driven person med vinnarskalle, som alltid sätter kunden i främsta rummet och som alltid vill hitta de bästa lösningarna. Du vill vara på plats hos kunden för att lära dig allt om kundens förutsättningar och behov. Är kunden nöjd - är du nöjd! Du älskar att lära dig ny teknik och gillar att dela med dig av dina kunskaper till andra. Vi tror att du älskar att vinna lika mycket som du hatar att förlora. Med andra ord så gör du vad som krävs, men med en moralisk kompass som guide mot hög affärsmoral och etik.

Våra huvudsakliga förväntningar på dig:

 • Vara kundnära. Vi räknar med minst 20 besök i månaden.
 • Detektera kunders behov och lära sig deras processer
 • Skapa offerter, affärer, avtal och avslut
 • Upprätthålla och förbättra teknisk kunskap om våra produkter

Vårt kontor är placerat i Lund, och dina kunder finns främst i södra och västra Sverige, vilket betyder att det finns två möjligheter för dig: antingen så utgår du från hemmet, eller så utgår du ifrån vårt kontor i Lund.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Multivac med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2021-09-26

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-20
  Tjänstemän
  Malmö
  Ekonomi/Administration

  Administratör
  Serviceakuten har varit verksamma inom branschen i över 15år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-19
  Arbetare
  Malmö
  Transport

  Lastbilschaufför
  I tjänsten som Chaufför hos oss kommer du att köra en containerlastbil. Du arbetar dagtid 7-16, men det kan förekomma övertid. Då vi ibland levererar mask...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-19
  Arbetare
  Svedala
  Teknik/Produktion

  Tekniker
  KS Maskiner AB grundat 1966, numera Maskinparken Malmö AB en del av Maskinparken Sverige AB som idag är ett av Sveriges största företag inom park- och markv...