logo-hireq-kopia3

Medarbetare inom städ, hemservice och vardagsomsorg

Ystad – Hushållsnära tjänster – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Medarbetare inom städ, hemservice och vardagsomsorg

Om Hemrex

Hemrex AB är ett spännande företag som idag erbjuder sina tjänster i hela Skåne med kontor i Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Hemrex förenklar vardagen för både privatperson och företagare och har ett brett sortiment av tjänster.
 Hemrex tillhandhåller bl.a. städtjänster, seniorservice, trädgårdstjänster, mindre hantverks- och renoveringsarbete, fönsterputs, flytt och budservice och mycket mer.

Hemrex erbjuder:
En arbetsplats där medarbetaren är prioriterad och har marknadens bästa avtal. Vi ser till att du som jobbar hos oss får en bra introduktion och utbildning innan du ska ut och möta kund. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och du får möta en stor variation av människor, både i kunder och kollegor. För Hemrex är det viktigt att man som medarbetare trivs, känner sig trygg och tycker att det är kul att gå till jobbet.
Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag, vi ser till att du har bra utrustning och kläder som är anpassade efter det du ska göra. När du kör i jobbet med egen bil har du körersättning. 
Vi vill att du som jobbar hos oss på Hemrex känner en stolthet i det du gör och alltid känner dig som en Hemrexare!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att du kommer att jobba med städuppdrag både hos privata kunder samt på företag i Ystad, Simrishamn och Tomelilla med omnejd.
Vi har stor efterfrågan av våra tjänster och behöver därför fylla med på fler duktiga medarbetare. Vi kan erbjuda deltidsanställningar både som  tillsvidareanställning och timanställning.

Profil

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Hemrex med HIREQ. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Varmt välkommen med din ansökan! 

Sök senast den 2021-06-20

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-16
  Rekrytering
  Hammenhög

  Digital utvecklare
  Svalöf och Weibulls har bidragit med kunskap och kvalitetsprodukter för ett grönare Sverige och Danmark i över 150 år. Sedan 2016 heter vi SW Horto med huv...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-16
  Arbetare
  Ystad
  Lager/Logistik

  Truckförare för omgående tillträde
  Till vår kund söker vi nu duktiga truckförare för arbete i produktionsmiljö samt lager. Tjänsterna är förlagda till dagtid samt 2-skift. Du kommer att a...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-15
  Tjänstemän
  Trelleborg
  Ekonomi/Administration

  Receptionist till provtagningsteam Covid-19
  InnoVacc utför preventiv medicinsk provtagning för privatpersoner och företags anställda i syfte att bekräfta individers möjlighet att agera i termer av r...