logo-hireq-kopia3

Administratör till växande E-handel

Ystad – Ekonomi/Administration – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Administratör till växande E-handel

Arbetsbeskrivning & Profil

Med helt nybyggda lokaler och en E-handel som växer sig allt starkare fortsätter tillväxtresan hos oss på Svets och Tillbehör i Ystad. Till vår avdelning inom E-handel söker vi en pigg, engagerad och intresserad administratör med varierade arbetsuppgifter. Vi ser att vi behöver förstärka vår E-handel med dig som kan hantera bredden av grafisk redigering i Photoshop, men samtidigt är strukturerad och en fena på Excel och artikelvård. En svår kombination, vi vet, men det är också detta som gör tjänsten komplett för rätt person.

Du kommer i din vardag arbeta med det mesta inom området.  Allt från att skriva tilltalande SEO-optimerade produkttexter till att redigera bilder i Photoshop. Men en stor tyngdpunkt i arbetet är även att hålla prislistor och artiklar ständigt uppdaterade i såväl Excel som live i vår E-handel.
Så till vår utmaning. Vi behöver dig som lika gärna nördar ner dig i Excel som redigerar bilder i Photoshop. Du representerar lite av två världar. Du kan vara strukturerad bland artikelnummer och i prislistornas värld, samtidigt som du med ditt estetiska öga och förmåga att uttrycka dig i framförallt skrift, är en administratör av bibliska proportioner.

Du har mycket goda kunskaper i Excel
Du arbetar obehindrat i affärssystem
Du har ett intresse av vårt sortiment
Du har öga för marknadsföring
Du har känsla för design
Du är strukturerad
Du är noggrann


Om Svets och Tillbehör

Svets och Tillbehör i Ystad är en komplett leverantör av allt inom svetsning. Vi har försäljning av nya och begagnade svetsmaskiner och tillbehör såsom tillsatsmaterial, kap- och slipmaterial, gas- och skärutrustning och skyddsutrustning. Vi erbjuder uthyrning av svetsar, plasmaskärare och hanteringsutrustning. Vår hyrpark innehåller det senaste inom svetsmaskiner och vi utrustar maskinen enligt era önskemål. Leveranser sker dagligen med vår egen budbil inom hela Skåne och vi kan alltid garantera snabba leveranser. Under 2021 flyttar vi in i våra nybyggda lokaler i Ystad!

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Svets och Tillbehör med HIREQ. För ytterligare information och frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2021-06-27

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-16
  Rekrytering
  Hammenhög

  Digital utvecklare
  Svalöf och Weibulls har bidragit med kunskap och kvalitetsprodukter för ett grönare Sverige och Danmark i över 150 år. Sedan 2016 heter vi SW Horto med huv...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-16
  Arbetare
  Ystad
  Lager/Logistik

  Truckförare för omgående tillträde
  Till vår kund söker vi nu duktiga truckförare för arbete i produktionsmiljö samt lager. Tjänsterna är förlagda till dagtid samt 2-skift. Du kommer att a...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-15
  Tjänstemän
  Trelleborg
  Ekonomi/Administration

  Receptionist till provtagningsteam Covid-19
  InnoVacc utför preventiv medicinsk provtagning för privatpersoner och företags anställda i syfte att bekräfta individers möjlighet att agera i termer av r...