logo-hireq-kopia3

Arbetande förman

Malmö – Lager/Logistik – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Arbetande förman

Om Nordnå Skrot

Vi är ett skrot- och metallföretag som erbjuder containerutsättning med miljöklassade kranbilar samt utför även transporter med kranbil/lastväxlare till industrin. Nordanå Skrot ingår i DEFA Transport & Entreprenad AB som även tar på sig helhetslösningar och totalentreprenader stora som små, rivningar mm. Våra kunder kommer dagligen till vår återvinningsanläggning och levererar skrot och metaller. Materialet vägs, värderas och köps av vår personal.

Till en helt nyinrättad tjänst söker vi nu en Arbetande Förman till vår anläggning utanför Bara.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som trivs i en operativ roll där du samtidigt tar ett övergripande ansvar för din lilla avdelning. Du är direkt underställd VD och svarar för att den dagliga driften fungerar.  Du är ansvarig för ett team på tre personer som alla arbetar med att ta emot kunder som levererar skrot. Arbetsuppgifterna på avdelningen handlar om att ta emot kunder med invägning, anvisa platser och bistå med truck för avlastning eller för att ta fram sorteringskärl. En av dina kollegor i gruppen arbetar heltid som maskinist av materialhanterare. 

Förutom att täcka upp dina kollegor vid behov kommer du också att ansvara för kassan. Det innebär mer konkret att du sköter alla utbetalningar till kund och sköter all administration kring detta. Du har direkt personalansvar för din grupp, tar hand om schemaläggning och ser till att avdelningen är rätt bemannad. Öppettiderna är vardag 07.00 - 17, samt lördag 09.00 - 15.00. Du planerar och ombesörjer att maskiner och inventarier underhålls och ansvarar för att rutiner kring arbetsmiljö och kvalitetsstandard sköts enligt myndighetskrav.

Profil

Vi tror att du har en bakgrund från liknande verksamheter och vill ha en ledande roll där du samtidigt får vara med i hetluften på golvet. Du har en inbyggd pondus och är trygg i vad du kan. Att leda och ta stort ansvar är en självklar del av din personlighet. Du trivs i en tempofylld miljö där du får använda ditt affärssinne genom att förhandla priset vid inköp från kund. Du har näsa för en god affär och vet hur du lägger upp förhandlingen för bästa tänkbara resultat. Stor variation av arbetsuppgifter är ett måste för dig, liksom att skapa en god stämning i din arbetsgrupp. Du är inte rädd för att hugga i och visa vägen i ditt team genom att lära som du lever. Man ställer upp för varandra helt enkelt. Då du hanterar mycket kontakter såväl internt som externt, är du förstås en social person med sinne för god service.

Denna rekrytering

Tjänsten är en direktanställning hos oss på Nordanå skrot. Till rekryteringsprocessen har vi tagit hjälp av HIREQ för att hitta vår nästa stjärna. För ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Sök senast den 2021-06-30

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-16
  Rekrytering
  Hammenhög

  Digital utvecklare
  Svalöf och Weibulls har bidragit med kunskap och kvalitetsprodukter för ett grönare Sverige och Danmark i över 150 år. Sedan 2016 heter vi SW Horto med huv...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-16
  Arbetare
  Ystad
  Lager/Logistik

  Truckförare för omgående tillträde
  Till vår kund söker vi nu duktiga truckförare för arbete i produktionsmiljö samt lager. Tjänsterna är förlagda till dagtid samt 2-skift. Du kommer att a...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-15
  Tjänstemän
  Trelleborg
  Ekonomi/Administration

  Receptionist till provtagningsteam Covid-19
  InnoVacc utför preventiv medicinsk provtagning för privatpersoner och företags anställda i syfte att bekräfta individers möjlighet att agera i termer av r...