logo-hireq-kopia3

Platschef

Ystad – Hushållsnära tjänster – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Platschef

Om Hemrex

Hemrex AB är ett spännande företag som idag erbjuder sina tjänster i hela Skåne med kontor i Ystad, Lund, Helsingborg och Kristianstad. Hemrex förenklar vardagen för både privatperson och företagare och har ett brett sortiment av tjänster. Hemrex tillhandhåller bl.a. städtjänster, vardagsomsorg, trädgårdstjänster, mindre hantverks- och renoveringsarbete, fönsterputs, flytt och budservice och mycket mer.

Hemrex erbjuder:
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en stark organisation som blickar framåt mot en ledande position i Sverige. Som platschef räknar vi med att du vill bidra med din ledarskap, driv och beslutsamhet, vilket du ges stora möjligheter till. Självklart har vi kollektivavtal och diverse förmåner. 
Hemrex är ett företag i tillväxt med utmärkelsen gasell två år i rad och är idag ett starkt varumärke i Skåne där du får möjlighet att vara med på vår spännande resa framåt.

Arbetsbeskrivning

Till vårt huvudkontor i Ystad söker vi nu en Platschef med ansvar för vår avdelning inom städ och vardagsomsorg. Då Ystad är vår största och första marknad är det också här vi har flest anställda. Du har därför närmare 100 underställda medarbetare med olika anställningsformer och anställningsgrad.
 
Du ingår i ledningsgruppen och har ett övergripande ansvar för din avdelning. Det innebär att du har budgetansvar och rapporterar direkt till Operativ chef. Enkelt uttryckt är ditt uppdrag att få avdelningen att flyta. Det innebär mer konkret att du tillsammans med tre andra medarbetare sköter de dagliga sysslorna med bemanning av uppdragen, stöd till rekrytering, schemaläggning och att lösa de dagliga problem som uppstår. Som medlem i ledningsgruppen kommer du också att bidra med ditt kunnande och nya idéer som hjälper till att utveckla vårt företag.

Vem är du?

Du är en trygg och tydlig ledare med förmågan att se helheten samtidigt som du varvar det med mer operativt arbete. För att klara uppdraget måste du vara bra på att planera och kunna delegera arbetsuppgifter till dina medarbetare. Du trivs när du kan föra teamet framåt genom att vara den som visar vägen. Du lever som du lär! Vi tror att du har arbetat i roller med personalansvar tidigare och är van vid en tempofylld vardag. Att lösa problem ger dig en kick, oavsett om det är en bil som stannat och ska bärgas, eller om din avdelning av någon anledning inte når sina mål. Problem är till för att lösas, det är ditt signum!
 
Du är en person som vågar ställa krav på din omgivning samtidigt som du har stort hjärta för både verksamheten du arbetar i och dina medarbetare. Viktiga egenskaper är stort driv, initiativförmåga och självklart att du är bra på att ge god service såväl externt som internt.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Hemrex med HIREQ. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen!

Sök senast den 2021-07-04

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-16
  Rekrytering
  Hammenhög

  Digital utvecklare
  Svalöf och Weibulls har bidragit med kunskap och kvalitetsprodukter för ett grönare Sverige och Danmark i över 150 år. Sedan 2016 heter vi SW Horto med huv...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-16
  Arbetare
  Ystad
  Lager/Logistik

  Truckförare för omgående tillträde
  Till vår kund söker vi nu duktiga truckförare för arbete i produktionsmiljö samt lager. Tjänsterna är förlagda till dagtid samt 2-skift. Du kommer att a...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-06-15
  Tjänstemän
  Trelleborg
  Ekonomi/Administration

  Receptionist till provtagningsteam Covid-19
  InnoVacc utför preventiv medicinsk provtagning för privatpersoner och företags anställda i syfte att bekräfta individers möjlighet att agera i termer av r...