logo-hireq-kopia3

Area Sales Manager, Bakery

Helsingborg – Försäljning/Marknad – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Area Sales Manager, Bakery

Kompetent säljare, kvalitetsmaskiner för bageri- och konditoriföretag

För vår kund, MULTIVAC AB, letar vi efter marknadens bästa säljare av maskiner för ett nytt och strategiskt viktigt segment: bageri & konditori. Du kommer att vara ansvarig för att identifiera och underhålla kunder i segmentet för Sverige, och du kommer att vara en viktig del av MULTIVACs fortsatta framgång. Kunderna är vanligtvis små eller medelstora bagerier och konditorier. Eftersom detta är en ny tjänst finns det gott om möjligheter att själv utveckla ditt arbete. I större projekt samarbetar vi med vår partner Danmatic, både kommersiellt och tekniskt.

Frihet, ansvar och prestationsbaserat lönepaket

Du erbjuds en position i en sund koncern med företag med platt hierarki och korta beslutsvägar. Anställningen innbär en stor grad av frihet i vardagen, men det finns givetvis en tydlig förväntan om att resultat måste uppnås. Du kommer att få grundlig utbildning i produktprogrammet och en utmanande och ansvarsfull roll hos en av Sveriges ledande tillverkare och leverantörer av bageri- och konditorimaskiner hos vårt tillverkande systerföretag Fritsch, samt inom segmentet förpackningslösningar, där MULTIVAC är marknadsledande. En del av ditt lönepaket kommer att vara prestationsbaserat och det finns därmed goda möjligheter för dig att själv kunna påverka dina din lön.

Du styr försäljningen under hela försäljningsprocessen

Som en naturlig del av jobbet kommer du att vara ansvarig för nära kundkontakt, där planering och genomförande av kundmöten med uppföljning kommer att vara i fokus. Eftersom det här är maskiner som kan vara en stor investering för kunden, tar försäljningsprocessen ofta 1-6 månader (ibland längre ...). Du kommer att ingå i ett vårt säljteam med lång erfarenhet och du kommer också att kunna dra nytta av vår interna och internationella organisation med stor teknisk insikt.

Bakgrund som bagare eller konditor med goda försäljningsresultat

Anställningen kräver en energisk och engagerad person som har erfarenhet av B2B-försäljning av liknande lösningar och produkter till bageri- och konditoriföretag. Du är utbildad bagare eller konditor känner väl till branschen. Du kan identifiera kundens behov och tänka långsiktigt, så du säkerställer rätt lösning för kund. Du har kommersiell och teknisk förståelse, så att du säkerställer goda affärer både för kund och MULTIVAC. Du är trygg, självgående och strukturerad och du kan effektivt planera din egen kalender.

Om oss på Multivac

MULTIVAC är ett välkänt internationellt varumärke och marknadsledande leverantör av process- och förpackningslösningar av högsta kvalitet. Med förvärvet av Fritsch Bakery-utrustning har MULTIVAC utökat sin produktportfölj globalt med att även innefatta bagerisegmentet. MULTIVAC är en ledande leverantör av helhetslösningar för alla typer av livsmedel, medicinska och industriella produkter. Globalt har MULTIVAC-koncernen cirka 6500 anställda. Med mer än 85 dotterbolag är MULTIVAC representerat i 140 länder.
I Sverige sysselsätter MULTIVAC ca. 32 anställda inom försäljning, projektledning och service.Sök senast den 2021-09-26

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-20
  Tjänstemän
  Malmö
  Ekonomi/Administration

  Administratör
  Serviceakuten har varit verksamma inom branschen i över 15år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-19
  Arbetare
  Malmö
  Transport

  Lastbilschaufför
  I tjänsten som Chaufför hos oss kommer du att köra en containerlastbil. Du arbetar dagtid 7-16, men det kan förekomma övertid. Då vi ibland levererar mask...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-19
  Arbetare
  Svedala
  Teknik/Produktion

  Tekniker
  KS Maskiner AB grundat 1966, numera Maskinparken Malmö AB en del av Maskinparken Sverige AB som idag är ett av Sveriges största företag inom park- och markv...