logo-hireq-kopia3

Area Sales Manager MCP & ICP

Lund – Försäljning/Marknad – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Johan Sahlin
0411-55 55 52
johan@hireq.se

Area Sales Manager MCP & ICP

Om Multivac

Sedan 1961 har den tyska koncernen Multivac levererat förpackningsmaskiner till kunder världen över. Koncernen är branschledande när det kommer till den tekniska utvecklingen av förpackningsmaskiner för livsmedels- och pharma-/medicalindustrin. Vårt svenska bolag är inne i en expansiv fas och behöver därför utöka med ytterligare en account manager. Du är en driven sådan med god kunskap inom pharma/medicalindustrin och är väl insatt i deras processer.

Att vara en del av Multivac

Som Multivac-medarbetare blir du en del av en platt organisation med drygt 30 skickliga kollegor som arbetar tillsammans för att lösa våra kunders förpackningsbehov på bästa sätt. Vi har fördelarna av att vara ett litet bolag, men musklerna av ett stort då vi har en stöttande storkoncern bakom oss Vi satsar på våra anställda, genom olika centrala och riktade aktiviteter, och arbetar hårt för att de ska kunna jobba i en god arbetsmiljö. Stämningen i företaget är viktig för oss.

Vi vill se dig utvecklas och växa!

För oss är det viktigt att du som anställd känner att du får den utveckling och kompetens som du behöver. Du får därför en gedigen introduktion till såväl våra produkter som vår organisation. Är du en person som brinner för att vidareutbilda dig inom områden som du har användning för i ditt arbete, så finns här inget hinder. Vi vill gärna behålla våra medarbetare och ser utveckling inom organisationen som något positivt.

Arbetsbeskrivning

För att bearbeta den stora marknadspotentialen inom våra växande segment Medical Cosmetic Pharmaceutical (MCP) samt Industrial Consumer Products (ICP) förstärker nu Multivac organisationen med en Area Sales Manager. I rollen kommer du att driva säljaktiviteter och ansvar för hela processen, från att väcka intresse hos såväl nya som gamla kunder, till att presentera den perfekta lösningen efter kundens behov med största fokus mot läkemedel- och lämpliga industrikunder.

•       Teknisk försäljning av högkvalitativa förpackningsmaskiner med fokus på kundens behov och kundens avkastning.
•       Försäljning av förbrukningsvaror till maskinerna, som ofta kan vara en försäljningsöppning för efterföljande försäljning av maskiner. 
•       Att genom gediget affärsmannaskap och hög teknisk kompetens upptäcka marknadspotentialen och identifiera möjliga nya leads och kundprojekt.
•       Rådgöra med kunden om finansierings- och leasingalternativ och prisförhandlingar med stöd från Sales Backoffice.
•       Bidra till stödjande försäljningsaktiviteter på marknaden t.ex. genom att delta i mässor.
•       Samla kunskap på marknaden och kommunicera till resten av företaget
•       Försäljning och rådgivning om förpackningsmaskiner / förpackningslösningar för små och medelstora stora industrikunder och läkemedelsindustrin. 
•       Distriktet täcker hela Sverige med fokus på området söder om en linje från Gävle till Göteborg. Din profil

Rollen som Area Sales Manager ställer höga krav på din tekniska kompetens. Vi värderar att du minst bör ha 7-10 års arbetslivserfarenhet som rådgivare/teknisk försäljning samt en teoretisk teknisk utbildning såsom t ex ingenjörsutbildning eller motsvarande. Du har stor förståelse och respekt för kundsegmentet där långa processer och valideringar är vanligt förekommande. Vi ser att det är mycket meriterande att du har erfarenhet av försäljning mot medicin/industri. Sammantaget har du en solid bakgrund av försäljning där du driver ditt ansvarsområde energiskt och kraftfullt. Du har förmågan att envist bedriva långa försäljningsprocesser mot nya kunder och uthållighet som gör att du vägrar ge upp. Din höga tekniska kompetens kombinerat med din förståelse för kunders utmaningar gör att du sticker ut på marknaden. Du kommunicerar obehindrat på engelska i såväl tal/skrift. Tyska är meriterande. Körkort B är ett krav.


Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Multivac med HIREQ. För ytterligare information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.


Sök senast den 2021-09-26

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-20
  Tjänstemän
  Malmö
  Ekonomi/Administration

  Administratör
  Serviceakuten har varit verksamma inom branschen i över 15år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-19
  Arbetare
  Malmö
  Transport

  Lastbilschaufför
  I tjänsten som Chaufför hos oss kommer du att köra en containerlastbil. Du arbetar dagtid 7-16, men det kan förekomma övertid. Då vi ibland levererar mask...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-19
  Arbetare
  Svedala
  Teknik/Produktion

  Tekniker
  KS Maskiner AB grundat 1966, numera Maskinparken Malmö AB en del av Maskinparken Sverige AB som idag är ett av Sveriges största företag inom park- och markv...