logo-hireq-kopia3

Administratör

Malmö – Ekonomi/Administration – Rekrytering

Ansvarig rekryterare

Ingrid Duvander
0411-55 55 51
ingrid@hireq.se

Administratör

Om Serviceakuten

Serviceakuten har varit verksamma inom branschen i över 15år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för utskrifts och dokumenthantering. Vi vet att alla företag, oavsett storlek, är beroende av en fungerande kontorsmiljö då alla driftstopp innebär att företaget förlorar dyrbar tid. Som samarbetspartner till oss vill vi att ni får en så effektiv kontorsmiljö som möjligt. D.v.s. vårt mål är att ni sparar tid och pengar genom driftsäkra maskiner, snabb & effektiv service och passande finansieringsalternativ.

Arbetsbeskrivning

Som kontorsadministratör hos oss kommer du att sköta vår telefonväxel, ta emot inkommande beställningar och supportavtal samt genomföra enklare support av maskiner. Du ansvarar för fakturering och tar hand om våra kundavtal. I denna varierande tjänst är det också du som plockar och packar inkomna beställningar och bokar dessa hos bud. Dessutom ansvarar du för inköp, både till kund och företaget.

Profil

Vi söker dig vars personlighet präglas av stort eget ansvarstagande och att du vill utvecklas i det du gör. Vi uppskattar entreprenörskap och personligt engagemang. Att sätta kunden i fokus är självklart för dig. Servicenivån till våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar det är därför mycket viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt har en hög servicekänsla. Du som person är serviceinriktad, flexibel, utåtriktad och har ett gott ordningssinne. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
 Ett krav är att du ska kunna Visma Administration och Excel då du jobbar i dessa dagligen. Du utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. Tjänsten kräver att du dessutom är stresstålig och kan hålla ett högt tempo.

Denna rekryteringsprocess

I denna rekrytering samarbetar Serviceakuten med HIREQ. Då vi gör ett löpande urval ser vi gärna din ansökan så fort som möjligt.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Vi ser fram emot din ansökan!

Sök senast den 2021-09-30

Vår rekryteringsprocess

Ansökan

Urval

Intervju

Personlighetsprofil & Referenstagning

Anställning

Uppföljning

Fler lediga tjänster

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-20
  Tjänstemän
  Malmö
  Ekonomi/Administration

  Administratör
  Serviceakuten har varit verksamma inom branschen i över 15år och har fått förtroendet från ett stort antal företag att ta fram effektiva lösningar för u...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-19
  Arbetare
  Malmö
  Transport

  Lastbilschaufför
  I tjänsten som Chaufför hos oss kommer du att köra en containerlastbil. Du arbetar dagtid 7-16, men det kan förekomma övertid. Då vi ibland levererar mask...

  hireq-blackbox_rityta-1_rityta-1

  2021-09-19
  Arbetare
  Svedala
  Teknik/Produktion

  Tekniker
  KS Maskiner AB grundat 1966, numera Maskinparken Malmö AB en del av Maskinparken Sverige AB som idag är ett av Sveriges största företag inom park- och markv...