Sagt om oss

 • Cramo AB har valt att använda HIREQ vid de senaste rekryteringarna, Cramo ser mycket till individen och vill ha personal som har en utvecklingsvilja, stort engagemang och ser långsiktigt på sitt arbete. HIREQ har satt sig väl in i vår verksamhet för att kunna ta fram dessa personer till oss.

  Fredrik Wihlborg Distriktchef Projekt & Byggetablering, Region Syd. Cramo AB
 • HIREQ har de senaste åren hjälpt mig med att rekrytera kompetent personal vid olika tillfällen. De har alltid levererat med stor professionalitet och kvalitét.

  Andreas Narsell Marknadschef, Ystads Allehanda
 • HIREQ hjälpte oss omformulera vår sökprofil och gav oss alternativ för en ny marknadschef vilket resulterade i att vi anställde rätt person. Ett misstag för en så betydelsefull roll kan annars bli väldigt kostsamt.

  Lennart Rosengren VD, Norogard
 • Med HIREQ upptäckte vi på Hemrex att en anställnings process inte behöver ta kraft från den vardagliga verksamheten samt att varje steg blir korrekt genomfört så när vi väl ska ta ett beslut så är allting serverat.

  Lars Larsson VD, Hemrex AB
 • Efter ett bra första möte kände vi oss trygga med att HIREQ förstod vilken kompetens och personlighet vi behövde. Uppdateringen under hela processen var en sak som jag uppskattade. Vi fick snabbt ett antal slutkandidater som både hade kvaliteter vi efterfrågat men även andra kompetenser som HIREQ såg. Smart att få den hjälpen att tänka out of the box! Kan sammanfatta min uppfattning med: Proffsigt, enkelt, snabbt och smidigt

  Bengt Blomqvist Platschef, XL-Bygg Hans Anders
 • Likt kameleonter anpassar HIREQ sig med största noggrannhet efter det vår specifika bransch söker. Med en blandning av strikt allvar och stor gnutta humor har de en förmåga att snappa upp de små, men nog viktiga detaljerna i rekryteringsprocessen. Vi har vi haft lyckade rekryteringar av både mediasäljare och programledare. Därför blir de alltid vårt självklara val.

  Annette Clarén-Jönsson Stationschef, Radio Active Ystad 103,9 & Österlen 102,2