Bemanning

Vi löser dina behov vid tillfälliga toppar eller när det krävs specifik kompetens. Vår långa erfarenhet av att personaluthyrning kombinerat med förståelse för verksamheter gör oss till en trygg partner när ditt företag behöver extra personal.

Play

Bemanning

Bemanning

Har du behov av att tillfälligt förstärka personalsidan mellan varven? Kanske är ditt företags personalbehov varierande med mycket att göra under korta perioder eller i olika projekt.

Är företaget känsligt för sjukskrivningar eller behöver du kanske förstärkning för att klara semesterperioden? Då kan bemanning vara en lösning vare sig det är tjänstemän eller kollektiv personal.

Vi hjälper er att hitta en snabb och smidig lösning, anpassat för ert företag och era unika behov. Detta gör vi genom att känna den lokala marknaden och genom att genom att samverka med stora nätverk.

Vi hjälper dig med inhyrning av
personal

1. Kravspecifikation

Tillsammans sätter vi ihop en kravspecifikation kring ditt behov av tillfällig personal.

Vi matchar ditt behov och företagskultur med våra tillgängliga konsulter. Kunskap och personlig lämplighet är A och O för oss.

Vi presenterar vår lösning på ditt behov av personal. Behåll vår konsult tills ditt behov försvinner, förändras eller anställ för att du är helnöjd. Valet är ditt!

Du hyr våra engagerade konsulter per timme. Vi betalar alltid månadslön. Vår vision är att alltid behandla en bemanning som om det vore en direktrekrytering. Lite mer noggrannhet från oss blir mycket bättre för dig!

Rekrytering

Grunden för en lyckosam rekrytering är förarbetet. Vi hjälper dig att hitta rätt person.

Läs mer

Karriärvägledning

Ibland kan det vara skönt att ha en extern part att rådgöra med i personalfrågor.

Läs mer

HR

Rådgivning med experter i personalfrågor.

Läs mer

Review_arrow_next Kontakta oss